میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انصاف نیوز: مشاور احمدی نژاد محکوم شد

علی اکبر جوانفکر مشاور احمدی‌نژاد و محمدرضا سرودلیر (مدیر مسئول سایت دولت بهار) با شکایت عباس امیری‌فر به جزای نقدی محکوم شدند.
کد خبر: ۱۱۵۰۰۶۴
| |
4426 بازدید
انصاف نیوز: مشاور احمدی نژاد محکوم شد

به گزارش «تابناک» به نقل از انصاف نیوز، رای محکومیت به تازگی در دادگاه تجدید نظر تایید شده است. اتهام متهمان توهین به آقای امیری‌فر است.

عباس امیری فر، مشاور نهاد و نزدیک‌ترین روحانی به احمدی نژاد در دوره‌ی ریاست جمهوری بود اما از سال ۱۳۹۵ با احمدی نژاد به اختلاف رسیدند.

جوانفکر ۶ اسفندماه ۱۴۰۰ در توییتی که در کانال دولت بهار بازنشر شده، نوشته بود: «عباس امیری فر که این روزها به آلت دست معاندان داخلی و خارجی تبدیل شده است تا از زبان او به دکتر احمدی نژاد توهین کنند یا نسبت‌های دروغ بدهند، هیچگاه در دولت قبل به رئیس جمهور وقت مرتبط یا منصوب ایشان نبوده و به دلیل برخی تخلفات و زیاده خواهی ها از نهاد ریاست جمهوری اخراج شده است».

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات