بازدید 3729
۲

«زیان انباشته» سرسام‌آور بانک‌ها چقدر است؟

صورت‌های مالی ۳۹۶ شرکت غیردولتی روز چهارشنبه (۲۰مهر) در راستای شفافیت منتشر شده و در سامانه کدال در دسترس عموم مردم قرار گرفت که بعضا از حال ناخوش این شرکت‌ها حکایت داشت. در این میان زیان انباشته بانک‌های دولتی جلب توجه کرد.
کد خبر: ۱۱۴۹۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۴ 11 November 2022

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سیدعباس حسینی با تاکید بر اینکه از ابتدای شروع کار دولت سیزدهم بحث اصلاح ساختار مالی بانک‌ها، چه بانک‌های دولتی و چه سایر بانک‌ها، به همراه بانک مرکزی درحال پیگیری است، اظهار کرد: از جمله کارهایی که در این راستا درحال انجام است، پیگیری‌های مکرری است که در خصوص اموال مازاد صورت گرفته است تا بانک‌ها دارایی‌های مازاد خود را به فروش برسانند.

وی ادامه داد: دومین اقدام افزایش سرمایه بانک‌ها است که از این طریق بتوان نسبت کفایت سرمایه آن‌ها را افزایش داد. سومین اقدام نیز پیگیری و نظارت بیشتر در تسهیلات پرداختی است تا در جای مناسب هزینه شود که منجر به عدم بازپرداخت اقساط شود. در کنار همه این اقدامات پیگیر مطالبات بانک‌ها از دولت نیز هستیم.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد با بیان اینکه مجموع اقدامات مذکور کمک می‌کند توان مالی بانک‌ها و زیان انباشته آن‌ها اصلاح شود، گفت: همچنین در ساختار مدیریتی اقداماتی انجام می‌شود و اصلاح ساختار مالی نیز در اصلاح ترازنامه ای و سود و زیان کمک کند.

حسینی تاکید کرد: این اقدامات با هماهنگی بانک مرکزی درحال انجام است و تا پایان سال قطعا اتفاق خوبی در این زمینه رخ خواهد داد.

 

نگاهی به صورت‌های مالی برخی بانک‌ها

بر اساس این گزارش، صورت‌های مالی ۳۹۶ شرکت غیردولتی روز چهارشنبه (۲۰مهر) در راستای شفافیت منتشر شده و در سامانه کدال در دسترس عموم مردم قرار گرفت که بعضا از حال ناخوش این شرکت‌ها حکایت داشت. در این میان زیان انباشته بانک‌های دولتی جلب توجه کرد.

صورت حساب مالی بانک کشاورزی حاکی از زیان خالص این بانک در سال ۱۳۹۹ معادل ۲۸۹ میلیارد تومان است که در سال ۱۴۰۰ به سود خالص ۲۳ میلیارد تومانی رسیده است. بررسی صورت‌های مالی این بانک از زیان انباشته چشم‌گیر ۷۴۰۰ میلیارد تومانی حکایت دارد.

همچنین زیان خالص بانک ملی از ۶۷۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۹ به ۲۶۷۶ میلیارد تومان در سال گذشته رسیده است. طبق آخرین صورت مالی بانک ملی، این بانک نزدیک به ۷۰ هزار میلیارد تومان زیان انباشته دارد. بانک مسکن نیز از ۱۷۸۶ میلیارد تومان زیان در سال ۱۳۹۹ به یک میلیارد و ۷۵۰ تومان سود در سال ۱۴۰۰ رسیده و زیان انباشته این بانک ۲۴۰۰ میلیارد تومان است.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۲
یعنی از این گزارشات آدم شاخ در میاره!!!!!
اینجا بهشت کارخونه های خودرو سازی و بانک هاست انحصار رانت دیگه چی میخوان کجای دنیا ۱۰۰ میلیون میدی که وام ۴۰۰ میلیونی بگیری بعد بالای یک‌میلیارد پس بدی!
تو خودرو هم کل خودرو سازیای دنیا منت مشتری رو میکشن تا خودروهایشان رو با بروزترین تکنولوژی بفروشن اینجا اگه شانس بیاری و تو قرعه کشی برنده بشی پولتو میگیرن تا یکسال دیگهخودرویی که معلوم نیست چقد برات حساب میکنن رو تحویلت بدن!!!
اونوقت زیان انباشته هم دااارن؟!!!!!!!!!!!!
بانک ها با وام ۳۰ درصدی و بلوکه کردن پول مردم ورشکست هستن
خودروسازها با پراید ۲۰۰ میلیونی ورشکست هستن
تولیدکنندگان با قیمت های گزاف ورشکست هستن
واردکنندگان با دریافت ارز ۴۲۰۰ تومنی ورشکست هستن
داروسازها با گرانی ۷۰۰درصدی قیمت دارو بازهم ورشکست هستن
اما همه مدیرانشون ترلیاردر هستن
مردم هم که ناراضی هستن
این نشون میده هیچ کدومشون زیان انباشته ندارن فقط برای فشار به دولت و گران کردن کالا و خدمات صورت های مالی دروغ منتشر میکنن...
سرمایه داران و تولیدکنندگان خائن این کشور رو نابود کردن
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل