دادستان تهران:

۲۷ سازه غیرمجاز در منطقه پنج تخریب شد

تمام اتاقک‌های ساخته شده به تعداد ۲۷ سازه و دیوارکشی‌های صورت گرفته که در بازه زمانی بسیار کوتاهی ساخته شده بودند، به صورت کامل تخریب شدند.
کد خبر: ۱۱۴۸۰۹۵
|
۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳ 31 October 2022
|
8297 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از قوه قضاییه، دادستان تهران از تخریب ۲۷ سازه غیر مجاز در حریم شهرداری منطقه ۵ واقع در مرادآباد خبر داد.

علی صالحی اظهار کرد: شهرداری منطقه ۵ تهران گزارش داد که افراد سودجو با سوءاستفاده از وضعیت یک ماه گذشته در محدوده مرادآباد واقع در حریم شهرداری منطقه ۵، اقدام به ساخت وساز کردند که به محض دریافت گزارش، این موضوع در شورای تأمین شهر تهران مطرح شد.

دادستان تهران تصریح کرد: پس از بررسی منطقه یاد شده با همکاری دادسرای ناحیه ۳۷، مأموران فاتب و یگان حفاظت شهرداری تهران، تمام اتاقک‌های ساخته شده به تعداد ۲۷ سازه و دیوارکشی‌های صورت گرفته که در بازه زمانی بسیار کوتاهی ساخته شده بودند، به صورت کامل تخریب شدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت