صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سوژه

سردار از بازی دوم جام‌جهانی در ترکیب کی‌روش؟

آزمون بازی اول تدارکاتی تیم‌ ملی با نیکاراگوئه در ورزشگاه آزادی را از دست داده است و با توجه به دوره لازم برای رسیدن به اوج آمادگی به احتمال بسیار زیاد بازی اول مقابل انگلیس را از دست خواهد داد یا حداقل در ترکیب اصلی غایب خواهد بود اما از بازی با ولز در دسترس خواهد بود.
کد خبر: ۱۱۴۸۰۶۴
| |
3388 بازدید

آزمون در مسیر درستی حرکت می‌کند و برنامه‌اش به‌خوبی جلو می‌رود. این آخرین واکنش کارلوس کی‌روش به مصدومیت سردار و رسیدنش به جام‌جهانی قطر است.

به گزارش تابناک ورزشی؛ سرمربی تیم ملی ایران راجع به آخرین وضعیت مصدومان این تیم خاطرنشان کرد: جهانبخش و نوراللهی مشکل خاصی ندارند. سردار آزمون هم در مسیر درستی حرکت می‌کند و برنامه‌اش به‌خوبی جلو می‌رود. او روز دوم نوامبر (11 آبان) به فضای باشگاه خودش در آلمان باز می‌گردد. همکاری خیلی خوبی میان ما و بایرلورکوزن شکل گرفت و از منابع خودمان استفاده کردیم.

اطمینان داریم که آزمون 23 آبان با ما خواهد بود
کی‌روش در مورد همکاری دستیارانش با تیم‌های بازیکنان مصدوم ایران بیان کرد: اعضای کادرمان را به‌صورت تمام وقت در اختیار این بازیکنان قرار دادیم و آنها به نوراللهی و سردار کمک کردند. اطمینان داریم که او (آزمون) روز 14 نوامبر (23 آبان) با ما خواهد بود.

به این ترتیب سردار آزمون بازی اول تدارکاتی تیم‌ ملی با نیکاراگوئه در ورزشگاه آزادی را از دست داده است و با توجه به دوره لازم برای رسیدن به اوج آمادگی به احتمال بسیار زیاد بازی اول مقابل انگلیس را از دست خواهد داد یا حداقل در ترکیب اصلی غایب خواهد بود اما از بازی با ولز در دسترس خواهد بود.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات