بازدید 11499
۶

کدام کشور‌ها بالاترین تورم را دارند؟

بر اساس بررسی‌های انجام شده در ماه جولای ۲۰۲۲ در قیاس با ماه مشابه سال قبل، کشور آرژانتین بیشترین تورم را داشته است. در طول این مدت میزان افزایش قیمت‌ها در این کشور آمریکای جنوبی نزدیک به ۸۰ درصد بوده است.
کد خبر: ۱۱۴۲۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۲ 28 September 2022

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، اتاق بازرگانی تهران در جدیدترین گزارش خود به بررسی وضعیت برخی شاخص‌های اقتصادی مانند تورم میان تعدادی از کشور‌های منتخب پرداخته است.

 بر اساس بررسی‌های انجام شده در ماه جولای ۲۰۲۲ در قیاس با ماه مشابه سال قبل، کشور آرژانتین بیشترین تورم را داشته است. در طول این مدت میزان افزایش قیمت‌ها در این کشور آمریکای جنوبی نزدیک به ۸۰ درصد بوده است.

در رتبه دوم این جدول، ترکیه قرار گرفته و قیمت‌ها در فاصله یک سال ۷۱ درصد در این کشور افزایش یافته‌اند.

پس از آن ایران با تورم نقطه به نقطه ۵۴ درصدی در تیر ماه قرار گرفته است. البته این عدد در اقتصاد ایران تغییر کرده و بر اساس برآوردی که مرکز آمار از تورم نقطه به نقطه شهریور ماه داشته این عدد به زیر ۵۰ درصد بازگشته است.

همچنین در طول این مدت تورم پاکستان حدودا ۲۵ درصد، لهستان و روسیه ۱۵ درصد، شیلی ۱۳ درصد، ازبکستان ۱۲ درصد و گرجستان نیز ۱۱ درصد بوده است.

در میان کشور‌هایی که کمترین تورم را داشته‌اند، عمان با ۲.۶ درصد صدرنشین است و پس از آن عربستان سعودی و چین با ۲.۷ درصد قرار دارند. اندونزی و قطر تورمی کمتر از پنج درصد داشته‌اند و تورم عراق و هندوستان نیز حدود پنج درصد بوده است.

آمار‌ها نشان می‌دهد که میانگین تورم در منطقه یورو حدودا ۹ درصد، در آمریکا ۸.۵ درصد و در آلمان ۷.۵ درصد بوده است.

بررسی تورم اقلام خوراکی و آشامیدنی در ماه آگوست نشان می‌دهد که زیمباوه با ثبت عدد ۳۵۳ درصدی بالاترین تورم را در این حوزه به خود اختصاص داده است. لبنان با ۲۴۰ درصد، ونزوئلا با ۱۳۱ درصد و سریلانکا ۹۱ درصد در رده‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

همچنین در این مدت تورم اقلام خوراکی در ترکیه ۹۰ درصد، ایران ۸۱ درصد، آرژانتین ۶۶ درصد و مولداوی ۳۸ درصد بوده است.

اتاق بازرگانی تهران وضعیت رشد اقتصادی پنج کشور در فصل دوم سال ۲۰۲۲ را نیز بررسی کرده است. در این مدت، رشد اقتصادی هند، جهشی جدید را تجربه کرده و عربستان سعودی نیز برای دومین فصل متوالی رشد اقتصادی دو رقمی را ثبت کرده است.

با وجود تحریم‌های آمریکا، رشد اقتصادی ایران نیز همچنان مثبت باقی مانده از ۲.۲ درصد در فصل نخست سال جاری میلادی به ۳.۸ درصد در فصل دوم این سال رسیده است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۶
تابناک جون شوخیت گرفته دیگه؟ یه قلم لبنیات که اتفاقا خیلی هم پرمصرف هست 1000 درصد افزایش قیمت توی یک سال داشته ، یا اقلامی مثل برنج از 40 تومن به 140 تومن ، ماکارونی از 8 تومن به 28 تومن ، موز از 20 تومن به 50 تومن ، روغن از 35 هزار تومن به 250 هزار تومن ووو رسیده ، تورم بالای 200 درصد هست بصورت میانگین
تورم ایران به نرخ واقعی بیش از ۸۰ درصد در یکسال بوده
وقتی هیچ کالایی نیست که کمتر از ۲ برابر رشد کرده باشه معدلش هم نمیتونه کمتر از ۲ برابر یعنی ۱۰۰ درصد باشه
اگر با صدا و سیمای میلی باشه فقر و تورم و فلاکت اول آمریکاست
بله حتما همینه که شما میگین.
باشه باور کردیم

امار درپیتی که خودتون میدید معیار نیست
غلط نکنم دولت خیلی وقته تصمیمشو گرفته بجای توافق با غرب با کشور اوراسیا اقتصادو پیش ببره اما همه میدونیم توافق با غربه که از فرداش تاثیر زیادی روی اقتصادمون داره چون دلار اونجاس ولی کارکردن با شانگهای زودتر از ۵ سال میوه نمیده اونم تو این شرایط فعلیه مردم که درستش اینه که هردورو انجام بدیم تا ۱ سال بعدش همه بگن آفرین
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار