صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

فیفا به تیم دختران ایران اجازه بازی داد

شهرزاد مظفر، سرمربی تیم فوتبال دختران‌نوجوان ایران، گفت: مسئولان فیفا اجازه دادند با همان پوشش قبلی برابر گینه‌نو به میدان برویم.
کد خبر: ۱۱۴۱۹۰
| |
2870 بازدید


 مظفر در مورد آخرین وضعیت تیم ایران برای حضور در دیدار با گینه‌نو گفت: طبق نظر نماینده فیفا مشکل تیم ایران برای این دیدار حل شد و تیم بانوان مجوز حضور در این بازی را کسب کرد.

وی در گفتگو با مهر ادامه داد: این مساله خارج از دست ما بود زیرا فیفا روی این اتفاقات نظارت می‌کند و نمی‌توان روی حرف آنها حرف زد اما ما برای دفاع از ارزش‌های اعتقادی و اسلامی حاضر نبودیم خواسته فیفا را بپذیریم و با لباس مورد تائید آنها بازی کنیم.

 

سرمربی تیم فوتبال دختران‌نوجوان ایران اضافه کرد: فیفا به کلاه‌های جدید ما که تفاوتی با کلا‌ه قبلی نداشت و تنها از پارچه‌های نرم‌تر برای دوخت آن استفاده شده بود، ایراد گرفت که با مذاکرات مسئولان این مشکل حل شد.

مظفر در پایان گفت: شرایط روحی - روانی بازیکنان بسیار عالی است و آنها برای پیروزی مقابل گینه‌نو کاملا آماده هستند. امیدوارم با پیروزی در این دیدار شانس‌مان را برای صعود به جمع 4 تیم برتر این مسابقات هموار کرده و با کسب افتخاری بزرگ در این رقابت‌ها، شروع بسیار خوبی را برای فوتبال بانوان در عرصه بازی‌های بین المللی داشته باشیم.

تیم فوتبال دختران ایران که روز پنج شنبه در نخستین دیدار برابر ترکیه 4 بر 2 شکست خورد، عصر امروز یکشنبه به مصاف تیم گینه نو می رود.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...