میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تاج: AFC قانع نشود، تعلیق می‌شویم

کد خبر: ۱۱۴۱۶۹۸
| |
6807 بازدید

مهدی تاج بار دیگر از احتمال تعلیق فوتبال ایران خبر داد!

به گزارش تابناک ورزشی؛ رییس جدید فدراسیون فوتبال که در دوره تبلیغات انتخاباتی اش بارها مدعی شده بود با آمدنش کلیه مشکلات و خطرات تعلیق فدراسیون را بدلیل روابط عالی در کنفدراسیون و فیفا رفع می‌کند، حالا بارها دم از خطر جدی تعلیق می‌زند!

در مورد حذف تیم های پرسپولیس و استقلال از آسیا هم اظهار داشت: در کنگره هفتم مهر ماه که در کویت برگزار می شود، به صورت جدی در باره حضور این دو تیم باشگاهی کشور رایزنی خواهیم کرد.

تاج ابراز امیدواری کرد که در این کنگره اعتماد از دست رفته کنفدارسیون فوتبال آسیا برگردانده شود و تاکید کرد: اگر نتوانیم این موضوع را حل کنیم، فدراسیون فوتبال به تعلیق در می آید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت