ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مهاجری خطاب به رئیسی: عراقچی را وزیر خارجه کنید

محمد مهاجری نوشت: اگر قبول دارید که فرق می کنه کی وزیرخارجه باشه تماس بگیرید با سیدعباس عراقچی و قسمش بدهید که فورا در کسوت وزیرخارجه در جایگاه صدرالوزرا بنشیند ، هم شما را نجات دهد، هم دیپلماسی را ، هم برجام را.
کد خبر: ۱۱۴۱۰۰۳
| |
6053 بازدید
مهاجری خطاب به رئیسی: عراقچی را وزیر خارجه کنید

به گزارش «تابناک»، محمد مهاجری، فعال سیاسی در واکنش به حواشی سفر رئیسی به سمرقند در کانال تلگرامی اش نوشت:

از: مااصولگراها

به : جناب آقای رئیسی

موضوع: پندی به مزه، چو قند بشنو/ بی عیب چو پارهٔ سمرقند*

سلام علیکم . اینک که از سفر سمرقند بازگشته اید، ضمن عرض خیرمقدم و آرزوی توفیق معروض می‌دارد: اگر در این سفر بخاطر متن و حاشیه های ناپسندش قبول دارید که"فرق می کنه کی وزیرخارجه باشه" تماس بگیرید با سیدعباس_عراقچی و به همان بارگاهی که الان زائرش است قسمش بدهید که فورا در کسوت وزیرخارجه در جایگاه صدرالوزرا بنشیند، هم شما را نجات دهد، هم دیپلماسی را، هم برجام را. او، هم مومن و متعهد است، هم کار بلد است، هم امین است، و هم برخلاف اکثر وزرای دولت تان از یادگاران دوران دفاع مقدس است.

اگر هم قبول ندارید که "فرق می کنه کی وزیر خارجه باشه" خود دانید . این شما و این هم مملکت تان. اما یقین بدانید که در این زمینه، و در سایر امور،آبی گرم نمی شود از مااصولگراها.

ایام ریاست مستدام!

* شعر از ناصرخسرو است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟