صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

صادرات نخستين محموله تارا و دنا به ارمنستان

با ورود مجدد محصولات ایران‌خودرو به بازار ارمنستان، دروازه ورود به کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا باز شد.
کد خبر: ۱۱۴۰۳۰۰
| |
6807 بازدید
صادرات نخستين محموله تارا و دنا به ارمنستان

به گزارش تابناک به نقل از ایکوپرس- در پی سفر مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو به ارمنستان و عقد قرارداد در راستای توزیع محصولات ایران خودرو در این کشور، با هماهنگی‌های صورت گرفته و اجرای فرآیندهای سفارش‌گذاری و تولید خودروهای درخواستی و نیز دریافت وجوه مربوط از مشتری، اولین محموله محصولات مشتمل بر هشت دستگاه خودروی تارا و دنا اتومات به همراه قطعات یدکی مورد نیاز برای خدمات پس از فروش، روانه بازار ارمنستان شد.
هم زمان با صادرات محصولات، به منظور تسهیل در ارایه خدمات به مشتریان، نمایندگی ایران خودرو در ارمنستان نیز در قالب فضایی نمایشگاهی و مرکز ارایه خدمات پس از فروش در ایروان مطابق استانداردهای ایران خودرو تجهیز شده است.
گفتنی است، علاوه بر محصولات سواری، صادرات وانت آریسان دو و سایر توانمندی های گروه صنعتی ایران خودرو در مجموعه‌هایی نظیر ایساکو و ایران خودرو دیزل نیز از اهداف صادراتی به کشور ارمنستان و سایر بازارهای صادراتی به شمار می رود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات