میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جمهوری اسلامی هرچه دارد از قیام عاشورا دارد

وزیر دفاع با بیان اینکه فلسفه قیام امام حسین(ع)، احیای دین، امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه با استکبار، ظلم و جور و نظام سلطه بوده است، گفت: جمهوری اسلامی هر چه دارد از قیام عاشورا دارد.
کد خبر: ۱۱۳۹۶۹۴
| |
4276 بازدید
جمهوری اسلامی هرچه دارد از قیام عاشورا دارد


به گزارش تابناک به نقل از فارس، نشست راهبردی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور وزیر دفاع، روسای سازمان های حفاظت اطلاعات وعقیدتی سیاسی، معاونین و مدیران عامل وزارت دفاع برگزار شد.

امیر سرتیپ محمد رضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این مراسم با تسلیت ایام سوگواری اربعین حسینی، انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری امام راحل را امتداد قیام عاشورا و محصول ایثار حجت حق بر روی زمین عنوان کرد و گفت: امام راحل فرمودند «اگر قیام سید الشهدا(ع) نبود این انقلاب هم نبود».

وی ادامه داد: حضرت ابا عبدالحسین(ع) حجت خداوند تبارک و تعالی برای همه نسل ها و در همه اعصار جاویدان خواهد ماند و انقلاب اسلامی نیز متصل به قیام امام حسین(ع) و حرکت آن به تاسی از اهداف قیام کربلا است.

وزیر دفاع با بیان اینکه فلسفه قیام امام حسین(ع)، احیای دین، امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه با استکبار، ظلم و جور و نظام سلطه بوده است، گفت: این نهضت یک ذخیره راهبردی برای همه مبارزان و عدالت خواهان و آزاد اندیشان عالم است و جمهوری اسلامی هر چه دارد از قیام عاشورا دارد و ما با پیروی از قیام سرخ عاشورائیان، به عزت و اقتدار رسیدیم و همه افتخارات را متعلق به آن می دانیم.

وی افزود: در مواجهه با واقعه عاشورا با دو نوع برخورد «احساسی و تعقلی» مواجه هستیم که هردو نوع این برخوردها پسندیده است و عنایات خداوند به هر دو تعلق خواهد گرفت. اما آنچه پایدارتر و بر طینت انسان تاثیر می گذارد و اثرات بلند مدت و عمیق دارد، مواجهه فکری و اندیشه ای در این واقعه عظیم و بسیار مهم هستی است و خداوند با این ایثار و از خود گذشتگی ها، شهادت ها و اسارت ها، حجت را بر همگان به اتمام رسانده است.

امیر سرتیپ آشتیانی توفیقات وزارت دفاع را متاثر از تبعیت از عاشورا و عشق به امام حسین(علیه السلام) دانست و افزود: متخصصان صنعت دفاعی با الگوگیری از نهضت حسینی در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی ایستاده اند و با تحریم ها، فشارها و کمبودها مقابله کرده اند.

وزیر دفاع در پایان تاکید کرد: موفقیت وزارت دفاع موجب ایجاد اقتدار در مقابل دشمنی ها است و کسب رتبه برتر جشنواره شهید رجایی توسط این وزارتخانه برای چندمین بار متوالی نیز نشان از همت بلند، حرکت و توسعه دائمی این سازمان دارد و امیدواریم با تلاش دست‌اندرکاران و نخبگان دفاعی روز به روز در مسیر اعتلای آرمان های انقلاب، عظمت و اقتدار جمهوری اسلامی و مأیوس کردن دشمنان گام برداریم.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات