میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی مطرح کرد

معرفی پلتفرم‌های جدید ایران‌خودرو امیدوارکننده است

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: حرکت صنعت خودرو در گذشته کند بوده است، اما در حال حاضر این حرکت رو به جلو شتاب گرفته است.
کد خبر: ۱۱۳۷۴۱۱
| |
5961 بازدید

معرفی پلتفرم‌های جدید ایران‌خودرو امیدوارکننده است

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- حجت الاسلام والمسلمین علیرضا سلیمی در بازدید از غرفه ایران‌خودرو در نمایشگاه تحول صنعت خودرو گفت: هر چند خودروهای داخلی از منظر کیفیت و استاندارد به‌روز نیستند، اما دستاوردهای به نمایش درآمده ایران‌خودرو در این نمایشگاه نشان می‌دهد این خودروساز به دنبال رفع نواقصی است که سبب نارضایتی مردم شده است.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی اقدام ایران‌خودرو در طراحی و توسعه خودرو برقی را امیدوارکننده توصیف کرد و گفت: با توجه به شرایط این خودرو هر چه زودتر به تولید انبوه برسد.
وی افزود: عرضه پلتفرم و محصولات جدید نیز توسط ایران خودرو امیدوارکننده است و انتظار این است که این شرکت به سمت تولید خودرو ایمن، با کیفیت و ارزان حرکت کند.
وی با تاکید بر این‌که افزایش کیفیت محصولات ایران‌خودرو قابل کتمان نیست گفت: با این حال از سطح مورد انتظار فاصله داریم و باید این فاصله هر چه سریع‌‌تر از میان برود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات