ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
جدال حیثیتی را هوادار برد

رحمتی بازهم مقابل تیم ساکت الهامی شکست خورد

کد خبر: ۱۱۳۴۶۵۴
| |
5430 بازدید

تیم آلومینیوم اراک در خانه خود مغلوب هوادار شد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های آلومینیوم اراک و هوادار از ساعت 20 امروز (جمعه) در چارچوب هفته اول لیگ برتر فوتبال، در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک به مصاف هم رفتند که هوادار به برتری یک بر صفر دست یافت.

محمد جواد محمدی در دقیقه 22 تنها گل این مسابقه را به ثمر رساند تا ساکت الهامی در اولین بازی رسمی خود در هوادار، هر سه امتیاز را به دست بیاورد. الهامی در فینال فصل گذشته جام حذفی نیز در تیم نساجی، مقابل مهدی رحمتی و آلومینیوم پیروز شده بود.

سید وحید کاظمی داور این بازی به مهران موسوی، امیر نوری و محمد علی صفیا از آلومینیوم و حسین صادقی و علی پورمحمد از هوادار کارت زرد نشان داد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟