۱۶ کشته و مفقود در بارندگی‌های سیل‌آسای کره جنوبی

بارش باران‌های سنگین در «سئول» پایتخت کره جنوبی امروز پس از ۳ روز کمتر شد با این حال تاکنون دستکم ۹ کشته به جا گذاشت و موجب تخریب بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ خانه و ساختمان شده است.
کد خبر: ۱۱۳۴۲۱۱
|
۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۰ 10 August 2022
|
3952 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری «یونهاپ» بارش باران‌های سیل آسا اما با شدت کمتری برای امروز (چهارشنبه) در مقایسه با بارش‌های شدید روزهای دوشنبه و سه شنبه در «سئول» پیش بینی شده بود. بارندگی‌های سیل‌آسای روزهای دوشنبه و سه شنبه منجر به تخریب بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ خانه و ساختمان و زیرآب رفتن خیابان‌ها و اتومبیل‌ها شد.

براساس اطلاعات مرکز حوادث و ستاد اقدامات امنیتی کره جنوبی دستکم ۵ نفر در «سئول» و ۴ نفر در استان‌های دیگر بر اثر سیل کشته شدند. در این میان ۱۷ نفر نیز زخمی و ۷ نفر مفقود شده‌اند.

داده ها همچنین نشان می دهند دستکم ۲ هزار و ۸۰۰ مرکز و ساختمان خصوصی و دولتی در سراسر کره جنوبی آسیب دیده‌اند و بیش از هزار و ۱۰۰ نفر آواره شدند. در مجموع ۲ هزار و ۶۷۶ خانه و ساختمان که بیشتر آنها در سئول بودند زیرآب فرو رفتند. حدود ۵۷۰ نفر از ۳۹۸ خانه که بیشتر آنها در سئول بودند آواره شدند. بدین ترتیب هزار و ۲۵۳ نفر از ۷۲۴ خانه در سراسر کشور موقتا از خانه‌هایشان تخلیه شدند.

با این وجود بسیاری از اتوبان‌ها و خطوط مترو تا امروز به حالت عادی برگشتند.

«یون سوک یول» رئیس جمهوری کره جنوبی امروز در جلسه‌ای برای بحث و گفتگو پیرامون خسارات وارده و راه‌های کمک‌رسانی به مردم شرکت خواهد کرد.

تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین در سال‌های اخیر منجر به بارندگی‌های سیل‌آسا در سراسر جهان شده است.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت