مالباختگان سرگردان در پی سکته سارق در زندان

در حالی که منتظر دریافت خسارت بودیم متوجه شدیم سارق در زندان سکته کرده و وقتی او را به بیمارستان منتقل کرده‌اند، جان باخته است.
کد خبر: ۱۱۳۴۰۲۰
| |
10295 بازدید
|
۳
مالباختگان سرگردان در پی سکته سارق در زندان

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه ایران، چند روز قبل زن میانسالی با مراجعه به دادسرای ویژه سرقت گفت حدود یک سال قبل سارقی با تهدید چاقو کیف و تلفن همراهم را از من سرقت کرد و من هم به پلیس شکایت کردم. مدتی بعد در حالی که چند نفر دیگر نیز از سوی همین سارق مورد سرقت قرارگرفته بودند پلیس او را دستگیر کرد.

وی ادامه داد: وقتی پرونده به دادگاه رفت مشخص شد او سارق سابقه‌دار است به همین خاطر دادگاه او را به ۵ سال حبس و رد مال محکوم کرد. در حالی که منتظر دریافت خسارت بودیم متوجه شدیم سارق در زندان سکته کرده و وقتی او را به بیمارستان منتقل کرده‌اند، جان باخته است. حالا به اینجا آمده‌ام تا مشخص شود بعد از مرگ سارق چه کسی خسارت ما را پرداخت می‌کند؟

پس از گفته‌های زن مالباخته تحقیقات آغاز شد و با تأیید موضوع مرگ سارق، قرار شد نحوه چگونگی رد مال ۷۱ شاکی این پرونده از اموال سارق فوت شده و از طریق اجرای احکام دادسرای سرقت بررسی شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۸
به عهده دولت هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۸
از حساب صندوق دولت خسارت مالباختگان باید پرداخته شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۸
حالا حالاها باید بدویین. اینقدر پاسکاریتون میکنن تا بیخیال خسارت بشید.
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت