ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جریمه ۱۹ میلیاردی برای جایگاه سوخت متخلف در زاهدان

مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: یک جایگاه سوخت متخلف در منطقه نفتی زاهدان به پرداخت ۱۹۱ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال محکوم شد.
کد خبر: ۱۱۳۲۶۸۵
| |
29839 بازدید
جریمه ۱۹ میلیاردی برای جایگاه سوخت متخلف در زاهدان

به گزارش «تابناک»، موسی عباس زاده محمودی روز دوشنبه در گفت‌و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با گزارش شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان در مورد تخلف یک جایگاه برای عرضه غیرقانونی ۷۱۷ هزار لیتر بنزین و ۵۴ هزار و ۴۲۶ لیتر گازوییل، پرونده این تخلف برای رسیدگی به شعبه ۶ تعزیرات حکومتی زاهدان ارسال شد.

وی بیان کرد: شعبه رسیدگی کننده با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی از سوی متهم، وی را به پرداخت ۱۹۱ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد که حکم صادره قطعی و لازم الاجرا است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار