صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برنامه‌هاي مترو تهران در ماه مبارک رمضان

وی با بیان اینکه همه قطارها در این زمان، در خطوط مختلف به کار گرفته خواهد شد، گفت: برای این که مسافران در ایستگاه ها زیاد منتظر نمانند، زمان حرکت قطارها را به حداقل می رسانیم تا قطارها در این دو زمان با سرعت بیشتری به ایستگاهها برسند.
کد خبر: ۱۱۳۲۵۳
| |
6434 بازدید

مدیرعامل شرکت بهره بردار مترو تهران گفت: با توجه به تغییر ساعت کاری ادارات، سازمان ها و شرکت ها در ماه مبارک رمضان، شرکت مترو برنامه های خود را متناسب با این تغییر، تنظیم کرد.

جعفر ربیعی در گفت‌وگو با واحد مرکزی خبر افزود: ساعت 14 که زمان تعطیلی ادارات و همچنین حدود ساعت 20 که نزدیک افطار است، اوج سفر مسافران مترو خواهد بود و در این ساعات، مترو با حداکثر ظرفیت، مسافران را جابجا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه همه قطارها در این زمان، در خطوط مختلف به کار گرفته خواهد شد، گفت: برای این که مسافران در ایستگاه ها زیاد منتظر نمانند، زمان حرکت قطارها را به حداقل می رسانیم تا قطارها در این دو زمان با سرعت بیشتری به ایستگاهها برسند.

ربیعی افزود: با توجه به برگزاری نمایشگاه قرآن در مصلی، دو ایستگاه مترو مصلی و شهید بهشتی با ظرفیت بیشتری به مسافران خدمات رسانی خواهند کرد.

مدیرعامل شرکت بهره بردار مترو تهران با بیان اینکه آخرین زمان حرکت قطارهای مترو در داخل شبکه، ساعت 22 و 30 خواهد بود، گفت: مترو در روز برگزاری نمازجمعه به امامت مقام معظم رهبری، روز قدس و روز عید سعید فطر نیز از طریق خط 4 ، مسافران را به دانشگاه تهران و یا مصلی حضرت امام منتقل خواهد کرد.

ربیعی گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب، پخش تلاوت قرآن و احکام از طریق دستگاههای صوتی و همچنین افطاری دادن به روزه داران در ایستگاههای مترو، از دیگر برنامه های مترو تهران در ماه مبارک رمضان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار