نابودسازی 80 میلیون نخ سیگار قاچاق
حسین طلا با بیان اینکه بیشتر این برندها جعل شده است ، گفت: سیگارهای قاچاق عمدتاً از مرزهای غرب، شرق و جنوب کشور وارد شده است.
کد خبر: ۱۱۳۲۴۴
| | 3416 بازدید
بیش از 80 میلیون نخ سیگار قاچاق وارداتی که در مبادی ورودی و در خُرده فروشی ها کشف شده بود، امروز نابود شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیر عامل شرکت دخانیات ایران اعلام کرد: این سیگارها با 40 برند به صورت قاچاق وارد کشور شده بود.
حسین طلا با بیان اینکه بیشتر این برندها جعل شده است ، گفت: سیگارهای قاچاق عمدتاً از مرزهای غرب، شرق و جنوب کشور وارد شده است.
وی افزود : نمونه این سیگارها در آزمایشگاه های شرکت دخانیات بررسی و مشخص شد به دلیل افزایش نیترات و مواد سمومی، فاقد کیفیت لازم است.
طلا گفت : تا پایان سال نیز در چند مرحله دیگر سیگارهای قاچاق ، نابود خواهد شد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
این باعث میشه دخانیان ایران دم رقیبان خارجی رو بچینه
البته تحقیقات ثابت کرده که همه سیگارهای دنیا برای سلامتی ضرر دارن جز اونایی که از طریق قانونی وارد شدند و یا در کشور عزیزمان ایران تولید شده اند
جمع کنید این انحصارطلبی در همه زمینه ها رو
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



