صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مهندس تحصیلکرده: من نابغه‌ام نه دزد!

من تاكنون به سيستم امنيتي دهها سايت مهم كشور، بانك‌ها و مراكز مختلف نفوذ كرده‌ام و هشدار داده‌ام. انگيزه‌ام نيز اخلال در سايت‌ها يا هك‌كردنشان نيست بلكه فقط مي‌خواهم استعداد و نبوغم را نشان دهم و انتظار دارم با شناخت من شغل مناسبي در اختيارم قرار دهند.
کد خبر: ۱۱۳۰۴۱
| |
5482 بازدید

ایران: نابغه تحصيلكرده، پس از بازگشت به كشور، براي اثبات نبوغش دست به اقدامات عجيب زد.

چندي قبل نماينده حقوقي يك بانك خصوصي با مراجعه به سرپرست دادسراي جرايم رايانه‌اي ضمن شكايت از پسر جواني اظهار داشت: اين فرد از طريق اينترنت به سيستم امنيتي بانك راه يافته و چند ميليون تومان از يك حساب به حساب خود واريز كرده است.

نماينده حقوقي بانك در تشريح ماجرا به قاضي جعفري گفت: البته چند روز قبل پسر جواني با مسئولان بانك تماس گرفت و گفت كه سيستم امنيتي بانك اشكال دارد و به راحتي قابل نفوذ است اما متأسفانه مسئولان مربوطه به حرف‌هايش توجه نكرده و آن را شوخي تلقي كردند.تا اين كه چند روز بعد مردناشناس دوباره تماس گرفت و ضمن تكرار حرف‌هاي قبلي، وقتي همچنان با بي‌توجهي مسئولان روبه‌رو شد از آنها خواست نگاهي به سيستم امنيتي بانك بيندازند. بعد هم كمتر از چند دقيقه در حالي كه مدعي بود در خانه نشسته حدود چهل ميليون ريال از حساب يكي از مشتريان به حساب شخصي‌اش واريز كرد و در ادامه گفت: حالا به حرفم اعتماد كرديد؟البته او بلافاصله پول را برگرداند اما از آنجا كه احتمال تكرار وقوع چنين ماجرايي وجود دارد خواستار پيگيري فوري موضوع هستيم.

بدين ترتيب پرونده براي رسيدگي در اختيار داديار شعبه سوم دادسرا قرار گرفت و دستور دستگيري كيوان – 28 ساله – صادر شد. پسر جوان پس از انتقال به دادسرا تحت بازجويي قرار گرفت و گفت: به هيچ عنوان قصد سرقت نداشته و فقط مي‌خواستم به مسئولان بانك هشدار دهم كه سيستم‌هاي امنيتي‌شان اشكال دارد و قابل نفوذ و دسترسي است. به همين خاطر هم دقايقي پس از «هك» سيستم و برداشت پول دوباره آن را به حساب برگرداندم.

از سوي ديگر مادر پسر جوان كه در دادسرا حضور داشت به قاضي گفت: «پسرم نابغه رايانه است. او از هفت سالگي كار با رايانه را شروع كرده و چنان علاقه‌اي از خود نشان داده كه همه را حيرت‌زده كرده است. به همين خاطر تحصيلاتش را هم در همين زمينه ادامه داد و مدرك مهندسي خود را نيز از خارج كشور دريافت كرده است. البته پس از بازگشت به ايران در چند شركت مشغول كار شد ولي پس از مدتي كار را رها مي‌كرد. چرا كه مي‌گفت فضا و شرايط مطابق ميل و استعدادهايش نيست. الان هم چند ماهي است كه بيكار شده و از صبح تا شب در اتاقش پاي رايانه نشسته و كارهاي حيرت‌آور انجام مي‌دهد.

پسر جوان نيز در ادامه گفت: يك بار هم سايت يك نيروگاه بزرگ كشور را مورد بررسي قرار داده و دريافتم سيستم امنيتي‌شان بسيار ضعيف و قابل نفوذ است. بنابراين به آنها نيز هشدار دادم البته بسيار استقبال كردند و حتي چند ماهي نيز در آنجا فعاليت كردم اما وقتي كارشان تمام شد همكاري را قطع كردند!

من تاكنون به سيستم امنيتي دهها سايت مهم كشور، بانك‌ها و مراكز مختلف نفوذ كرده‌ام و هشدار داده‌ام. انگيزه‌ام نيز اخلال در سايت‌ها يا هك‌كردنشان نيست بلكه فقط مي‌خواهم استعداد و نبوغم را نشان دهم و انتظار دارم با شناخت من شغل مناسبي در اختيارم قرار دهند.

در حال حاضر تحقيقات در اين باره ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۸
خدا رو شکر طرف ایرانی است
اگر روزی کشور ما توسط کشور مهاجمی مورد حمله هکری قرار بگیرد چند درصد ضعف سیستمهای ما باعث رکود ما خواهد شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۸
هر جای دنیا بود با بهترین شرایط به کار می گرفتنش
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۸
باید چنین افرادی با بهترین شرایط و در مهمترین جاها به کار گرفته شوند نه این که سر از دادسرا در بیاورند. من دکترای کامپیوتر دارم و به خوبی می فهمم که هشدار ایشان چقدر حیاتی است و تخصص ایشان چقدر کارآمد است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۸
باید حمایت بشه از طریق راه درست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۹
باعث افتخار است كه چنين افراد اصيل ايراني با ايده بالا قصد همكاري براي امنيت و پيشرفت مملكتمان دارند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۹
ايراني باغيرتيه اگه همون جايي كه تحصيل كرده بود ميماند العان براي همين بانك شاكي يك تهديد بزرگ بود.حالا كه نمونده وآمده مملكت خودش وضع وحالش اينه....واقعاجاي تاءسف داره
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟