«باهنر» دبیرکل ماند

محمدرضا باهنر در پانزدهمین نشست شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین به عنوان دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین ابقا شد.
کد خبر: ۱۱۲۹۵۵۶
| |
6468 بازدید
«باهنر» دبیرکل ماند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سه شنبه نخستین نشست پانزدهمین شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین در ساختمان مرکزی این تشکل با دستور انتخاب دبیرکل دوره پانزدهم برگزار شد.

در این نشست به اتفاق آرا محمدرضا باهنر در سمت دبیرکلی این تشکل ابقا شد.

در این جلسه مقرر شد باهنر نسبت به معرفی اعضای هیات اجرایی و مسئولان کمیته های جامعه اسلامی مهندسین در جلسه آتی اقدام کند.

پانزدهمین مجمع عمومی جامعه اسلامی مهندسین دوم تیرماه با حضور اعضای این تشکل و جمعی از وزرا و نمایندگان مجلس و سران احزاب برگزار شد و شورای مرکزی این تشکل انتخاب شدند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت