میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

افزایش ۷۷ درصدی موارد آبله میمونی در طول یک هفته

سازمان جهانی بهداشت تایید کرد که بیش از ۶۰۰۰ مورد ابتلا به آبله میمونی در ۵۹ کشور از زمان شیوع این بیماری در ماه می پدیدار شده است.
کد خبر: ۱۱۲۸۹۷۸
| |
4690 بازدید
افزایش ۷۷ درصدی موارد آبله میمونی در طول یک هفته

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از هلث دی نیوز، آژانس سلامت سازمان ملل متحد گزارش داد که در روز پنجشنبه ۷۷ درصد موارد ابتلاء به این بیماری افزایش یافته و موارد ابتلاء در ۹ کشور دیگر گزارش شده است. تا کنون، موارد ابتلاء عمدتاً در اروپا و آفریقا متمرکز شده است. ده کشوری که قبلاً موارد ابتلاء داشتند، طی چند هفته هیچ مورد جدیدی را گزارش نکرده اند.

این سازمان همچنین دو مورد مرگ و میر دیگر مرتبط با این ویروس را گزارش کرده است. هر دو در بخش‌هایی از آفریقا بودند که تعداد کل قربانیان را به سه نفر رساند.

منشأ شیوع هنوز مرموز در نظر گرفته می‌شود. مقامات گفته اند که در غرب، این ویروس عمدتاً به مردانی که با مردان رابطه جنسی دارند، حمله می‌کند. آسوشیتدپرس گزارش داد که سایر گروه‌های جمعیتی انتقال دائم نداشته اند.

این ویروس معمولاً افراد را از طریق نیش جوندگان یا حیوانات کوچک آلوده می‌کند و نه از طریق انتقال فرد به فرد. در بخش‌هایی از آفریقا بومی است و باعث تب، بدن درد، لرز و خستگی می‌شود. آبله میمونی می‌تواند در موارد جدی تر باعث ایجاد بثورات و ضایعات در صورت، دست‌ها و سایر قسمت‌های بدن شود.

بر اساس آخرین گزارش هفتگی، کل موارد تأیید شده در شیوع این بیماری با ۲۶۱۴ افزایش به ۶۰۲۷ نفر رسیده است.

«تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، طی یک سخنرانی گفت: «نگران مقیاس و گسترش ویروس هستیم. بیش از ۸۰ درصد موارد در اروپا کشف شده است.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت