روضه منوره یک بار بیشتر برای حجاج تکرار نخواهد شد

از تاریخ بیست و دوم خرداد ماه امسال که اعزام زائران ایرانی به سرزمین وحی و مدینه منوره آغاز شد تا روز سیزدهم تیرماه بیش از ۲۱ هزار نفر زائر ایرانی به روضه منوره مشرف شدند.
کد خبر: ۱۱۲۸۲۲۱
| |
6703 بازدید
روضه منوره یک بار بیشتر برای حجاج تکرار نخواهد شد

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ اعزام زائران حج تمتع ۱۴۰۱ که از روز ۲۲ خرداد ماه آغاز شده بود در شامگاه ۱۲ تیرماه پایان یافت و در این اعزام‌ها که به فرودگاه مدینه منوره و جده انجام گرفت، جمعاً ۳۹ هزار و ۶۰۰ زائر وارد عربستان شدند.

بر همین اساس بخشی از این زائران مدینه قبل و بخشی دیگر مدینه بعد هستند که زائران مدینه قبل در ابتدای سفر، پنج شب را در مدینه اسکان یافتند و سپس عازم مکه مکرمه شدند.

اما امسال وزارت حج و عمره عربستان برای تمامی زائران کشور‌های اسلامی که در موسم حج تمتع حاضر هستند برخی محدودیت‌ها و ضوابط را تعیین کرده که یکی از این محدودیت‌ها شامل نوبت دهی برای زیارت روضه منوره در شهر مدینه است.

براساس قوانین امسال وزارت حج عربستان تمامی زائران حج زائران می‌توانند با ورود به سامانه‌ای که از سوی این وزارتخانه تعیین شده است نام نویسی کرده و بر اساس ساعت تعیین شده فقط یک بار به روضه منوره مشرف شوند.

بر پایه این گزارش زائران در طول پنج شب اقامت خود در مدینه منوره می‌توانند یکبار از فیض زیارت و عبادت در روضه منوره بهره ببرند.

در این میان بیش از ۲۱ هزار نفر از زائران مدینه قبل کشورمان توانستند در بازه زمانی ذکر شده با کسب نوبت و براساس شرایط و ضوابط تعیین شده بعد از نام نویسی در سامانه توسط بخش انفورماتیک سازمان حج و زیارت، به روضه منوره تشرف یابند.

نوبت گیری برای تشرف به روضه منوره برای زائران «مدینه بعد» نیز از سوی بخش رایانه و با هماهنگی کاروان‌ها صورت خواهد گرفت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت