صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش ۳۰ درصدی موارد بستری کرونایی در اهواز

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از افزایش ۳۰ درصدی تعداد بیماران کرونایی بستری در بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.
کد خبر: ۱۱۲۸۰۵۶
| |
4256 بازدید
افزایش ۳۰ درصدی موارد بستری کرونایی در اهواز

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا دکتر حبیب حی بر یکشنبه شب در یک برنامه تلویزیونی از شبکه استانی خوزستان اظهار داشت: در حال حاضر ۳۱ بیمار کرونایی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور بستری هستند که این موضوع برای ما نگران کننده است.

وی بیان کرد: اکنون ۲۳ بیمار کرونایی در بخش عادی و هشت بیمار در بخش های ویژه بیمارستان ها بستری هستند.

حی بر افزود: در حال حاضر چهار شهرستان خوزستان در وضعیت زرد و مابقی مناطق در حالت آبی کرونایی قرار دارند.

وی افزود: چون اکثر بیماران کرونایی استان به بیمارستان های اهواز خصوصا بیمارستان رازی منتقل می شوند، عمده بیماران کرونایی در این شهر هستند.

تاکنون هفت میلیون و ۳۰۰ هزار دُز واکسن کرونا در خوزستان تزریق شده است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات