نجات دو نفر از آتش‌سوزی منزل مسکونی در مشهد

معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد گفت: آتش سوزی یک منزل مسکونی در بولوار توس این شهر مهار و ٢ نفر نجات یافتند.
کد خبر: ۱۱۲۷۵۸۵
| |
7219 بازدید
نجات دو نفر از آتش‌سوزی منزل مسکونی در مشهد

به گزارش «تابناک»، آتشپاد دوم مهدی رضایی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امروز در پی اعلام وقوع آتش سوزی در یک منزل مسکونی به سامانه ۱۲۵ ستاد فرماندهی، آتش‌نشانان به محل حریق در بلوار توس، خیابان ولیعصر اعزام شدند.

وی اضافه کرد: حریق در طبقه همکف یک منزل مسکونی رخ داده بود و ٢ بانو در میان دود گرفتار شده بودند که آتش‌نشانان ضمن نجات آنها، حریق را مهار و از سرایت آتش به منازل اطراف جلوگیری کردند.

رضایی ادامه داد: علت دقیق این آتش سوزی توسط کارشناسان در دست بررسی است و این حریق خسارات مالی سنگینی بر جای گذاشت.

هزار و ٨٠٠ آتش نشان در ٥٤ ایستگاه کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد خدمت رسانی می کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت