میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پرداخت سود سهامداران حقیقی بانک ملت از طریق سامانه سجام

با تصویب مجمع عمومی عادی سالیانه بانک ملت، سود سهام سهامداران حقیقی این بانک در تاریخ پنجم تیر ماه سال جاری به حساب سجامی آنان واریز شد.
کد خبر: ۱۱۲۷۱۹۷
| |
5157 بازدید

پرداخت سود سهامداران حقیقی بانک ملت از طریق سامانه سجام

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی بانک ملت، با توجه به تصمیمات متخذه در مجمع عمومی عادی سالیانه بانک ملت مورخ 31‏/03‏/1401،مبنی بر تقسیم سود نقدی سهام به میزان 100ریال به ازای هر سهم و با عنایت به برنامه زمان‌بندی پرداخت سود سهامداران، سود سهام بیش از 291.000نفر از سهامداران حقیقی سجامی این بانک (نماد وبملت) بالغ بر 96درصد کل سهامداران حقیقی در تاریخ 5 تیرماه 1401 به حساب معرفی‌شده ایشان در سامانه سجام واریز گردید.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت