حمایت ایران از بازگشایی سفارتخانه‌ها با عربستان

وزیر امور خارجه کشورمان، از تلاش های عراق برای تقویت عنصر گفتگو و نقش سازنده این کشور در معادلات منطقه ای و گفتگوی میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان قدردانی کرد.
کد خبر: ۱۱۲۶۷۱۱
| |
5235 بازدید
|
۴
حمایت ایران از بازگشایی سفارتخانه‌ها با عربستان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق که در تهران بسر می برد، آخرین تحولات منطقه و موضوعات مرتبط با روابط دوجانبه را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به برقراری آتش بس در یمن بر حمایت کشورمان از تداوم آتش بس و لزوم پایان محاصره انسانی در این کشور تاکید کرد.

امیرعبداللهیان در ادامه افزود: جمهوری اسلامی ایران راه حل مشکلات منطقه را از درون منطقه می داند.

وزیر امور خارجه از تلاش های عراق برای تقویت عنصر گفتگو و نقش سازنده این کشور در معادلات منطقه ای و گفتگوی میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان قدردانی کرد.

امیرعبداللهیان افزود: جمهوری اسلامی ایران جز خیر برای منطقه نمی خواهد و از بازگشایی سفارتخانه ها در پایتخت دو کشور حمایت می کند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به مشترکات دو کشور ایران و مصر، تقویت مناسبات فی مابین تهران و قاهره را به نفع منطقه و جهان اسلام خواند.

مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق نیز در این دیدار بر حایگاه و نقش جمهوری اسلامی ایران در تحولات منطقه و در قرابت با عراق تاکید کرد.

نخست وزیر عراق تاکید کرد: عراق برای توسعه مناسبات دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران جدی است و به نقش اطمینان بخش خود در منطقه ادامه می دهد.

الکاظمی ضمن تاکید بر توسعه همه جانبه روابط و ضرورت رفع موانع احتمالی افزود: به تلاش های خود برای تقویت گفتگو و همکاری های منطقه ای ادامه خواهم داد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
سیاست خارجی ایران منفعل است .همت نمیکنند معضلی را که خودشان ایجادکرده اند حل کنند. تعطیلی سفارتخانه امریکا عربستان به اعتبارایران ضربه ابدی زد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
پرچم ایران کجاست ؟؟؟؟

در داخل کشور خودمان هم منزوی شده ایم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
عزیزم این عکس مربوط به دیدار امیرعبداللهیان در شست بغداد با نخست وزیر عراق است در دیدارهای دوجانبه که روسای جمهور باشند پرچم دو کشور را قرار میدهند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۶
سلام عجب شهید شیخ نمر پس زنده شد انشا الله+ حجاج حادثه منا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت