برخورد وزارت اطلاعات با گروههاي احتكار
به گفته وزير بازرگاني اگر اخلال سازمان يافتهاي در بازار شود، توسط نهادهاي نظارتي با موضوع برخورد خواهد شد.
مهدي غضنفري در گفتوگو با ايسنا، درباره اينكه آيا اين وزارتخانه براي افرادي كه كالاهايي را براي گرانفروشي در روزهاي نزديك به ماه رمضان در انبارها ذخيره كنند، برنامه يا برخوردي خواهد داشت، اظهار كرد: من از شوراي اصناف به اين خاطر كه بحث نظارت و بازرسي را برعهده گرفتند خواهش كردم به طور قاطع موضوع بازرسي و نظارت را انجام بدهند. اين بازرسي و نظارت بر گرانفروشي و اجحافهايي كه ممكن است اتفاق بيفتد، خواهد بود.
وي ادامه داد: اگر مواردي هم هست كه اخلال در بازار به صورت سازمان يافته شكل گرفته باشد، با آن هم برخورد ميشود؛ حتي اگر اين اخلال سازمان يافته نوعي تلقي مخالفت با دولت يا برنامههاي دولت باشد، ممكن است برخورد امنيتي شود زيرا ما داريم به شرايط هدفمند شدن وارد ميشويم و انتظار داريم كه دستهاي پنهان توسط سيستمهاي امنيتي مراقبت شوند و با آنها برخورد شود.
غضنفري در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا وزارت بازرگاني براي شناسايي كالاهايي كه در انبارها ذخيره ميشوند، برنامهاي دارد؟ اظهار كرد: ما در وزارت بازرگاني از طريق بازرسي و نظارت، احتكار و كمفروشي را دنبال ميكنيم. اما اگر نوعي گروههاي نظاميافته و سازمان يافته باشند، برعهده وزارت اطلاعات است، حتما با آنها برخورد ميكنند؛ آنها شاخه اقتصادي دارند.


