صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اعتراض تبريزي‌ها به داربي بدون تماشاگر

مي خواهند داربي تهران بي‌رقيب باشد !

دو تيم تبريزي تراکتورسازي و شهرداري پس از هشت سال دوباره در ليگ‌برتر مقابل هم قرار مي‌گيرند تا از داربي پرهيجان اين شهر در هفته سوم ليگ دهم رونمايي كنند اما محروميت‌هايي كه كميته انضباطي فدراسيون براي اين دو تيم درنظر گرفته، باعث شده تماشاگران تبريزي شانس تماشاي از نزديک داربي را از دست بدهند.
کد خبر: ۱۱۲۳۴۳
| |
4183 بازدید
اتفاقي كه قطعا بيش از 90 درصد هيجان اين بازي را از بين خواهد برد و شايد به همين دليل هم هست كه اعتراضات هواداران تبريزي در سايت‌ها و وبلاگ‌هاي هواداري دوتيم به اوج خود رسيده است.
 
جالب‌ترين نكته در ميان اين اعتراضات، به يكدست شدن هواداران هردوتيم باز مي‌گردد و تاكيدي كه آنها روي حضورشان در اين بازي به هرشكل ممكن دارند. به عبارت بهتر هيچ‌كدام آنها در اين مسابقه تيم مقابل را رقيب خود نمي‌داند و رقابت اصلي را مبارزه با سازمان ليگ و مسئولان فدراسيون فوتبال عنوان مي‌کنند. نظرسنجي‌هايي كه هواداران فوتبال تبريز در وب‌سايت‌هاي خود قرارداده‌اند نشان مي‌دهد بيشتر هواداران اين دو تيم معتقدند اين اقدام فدراسيون فوتبال در راستاي ثبت نشدن يك داربي 100 هزارنفري ديگر در فوتبال ايران انجام شده تا مبادا تيم‌هاي تهراني از اين حيث رقيبي داشته باشند! تاكيد ديگر آنها روي اين موضوع است كه تحت شرايطي در ورزشگاه حاضر خواهند شد و بدون توجه به محروميتي كه سازمان ليگ در اين بازي براي هواداران شهرداري در نظر گرفته، از ساعات ابتدايي روز پنج‌شنبه به سمت ورزشگاه خواهند رفت.
 
به زعم هواداران اين دو تيم تن دادن به حكم‌كميته انضباطي در اين بازي قانونمداري نيست، بلكه بي‌غيرتي مطلق است! آنها معتقدند كميته انضباطي مي‌تواند اين محروميت را در يكي ديگر از بازي‌هاي شهرداري اعمال كند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...