میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قارچی که جایگزین گوشت می شود

یک استارت‌آپ مستقر در اتریش می‌خواهد با ساختن سیستم‌های ساده، هوشمند و مقرون به صرفه پرورش قارچ، قارچ‌ها را به یک جایگزین جدی گوشت تبدیل کند.
کد خبر: ۱۱۲۲۶۴۴
| |
5983 بازدید
قارچی که جایگزین گوشت می شود


به گزارش تابناک به نقل از اینوویشن اوریجینز، استارت‌آپ ATTA دانش خود را در مورد ساخت مکان مناسب پرورش گیاه ارتقا داده تا یک سیستم هوشمند را برای پرورش قارچ توسعه دهد. نمونه اولیه در حال حاضر راه اندازی شده و به اندازه ای ساده است که هر سوپرمارکتی می‌تواند از آن برای پرورش قارچ استفاده کند.

این امکانات پرورش قارچ، یک سیستم مدولار است و برای ایمن سازی برداشت، نظارت از راه دور تعبیه شده است.

منبع: اینوویشن اوریجینز

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت