میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی:

هورمون به مرغ‌ها تزریق نمی‌شود

حبیب اسدالله نژاد: علاوه براینکه استفاده از هورمون برای رشد طیور اقتصادی نیست از نظر منطقی هم توجیه پذیر نیست.
کد خبر: ۱۱۱۶۳۴۰
| |
7690 بازدید
|
۱
هورمون به مرغ‌ها تزریق نمی‌شود

به گزارش تابناک، در ذهن بسیار از افراد این سوال ایجاد شده که آیا علت رشد سریع طیور گوشتی استفاده از هورمون است؟ موضوعی که مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی معتقد است تزریق هورمون به مرغ نه منطقی است و نه اقتصادی.

حبیب اسدالله نژاد در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به این سوال که آیا برای رشد سریع جوجه‌ها در سالن‌های پرورش به آنها هورمون تزریق می‌شود گفت: در هیچ‌یک از واحدهای مرغداری از هورمون برای رشد مرغ استفاده نمی‌شود، زیرا این موضوع توجیه اقتصادی ندارد.

وی ادامه داد: علاوه براینکه استفاده از هورمون برای رشد طیور اقتصادی نیست از نظر منطقی هم توجیه پذیر نیست.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی اضافه کرد: قیمت هورمون از قیمت مرغ بیشتر است و بنابراین مرغداران در سالن‌های پرورش از آن استفاده نمی‌کنند.

وی در ادامه گفت:علت رشد سریع طیور گوشتی اصلاحات به روز ژنتیکی، تغذیه مناسب و شرایط مطلوب زیستی است. برای مثال نژاد راس امروز از نظر عملکردی با شش سال قبل قابل مقایسه نیست.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
مازیار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۰
اگه هورمون نیست پس واکسن کرونا بهشون تزریق می شه؟...
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟