یورش وحشیانه صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی

به دنبال یورش صبح امروز نظامیان رژیم صهیونیستی به صحن های مسجدالاقصی و شلیک گلوله های پلاستیکی به سمت فلسطینیان، ۴۰ نفر به شدت مجروح شدند.
کد خبر: ۱۱۱۵۰۴۹
| |
3931 بازدید
یورش وحشیانه صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از فلسطین الیوم، نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز به صورت وحشیانه به صحن‌های مختلف مسجدالاقصی یورش بردند. به دنبال این حمله وحشیانه، درگیری‌های شدیدی میان فلسطینیان و نظامیان صهیونیست درگرفت.

بر اساس این گزارش، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی از گلوله‌های پلاستیکی علیه حاضران در مسجدالاقصی استفاده کرد و در نتیجه ۴۰ فلسطینی به شدت مجروح شدند.

این درحالی است که روز گذشته جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای تاکید کرد که تکرار تعرض شهرک‌نشینان اشغالگر صهیونیست به مسجدالاقصی تحت حمایت نظامیان، هرگز منجر به اجرای طرح تقسیم زمانی و مکانی این مسجد یا تغییر هویت اسلامی آن نخواهد شد.

این جنبش ضمن محکوم کردن ادامه تجاوزات اشغالگران صهیونیست علیه مسجدالاقصی، آن‌ها را از هرگونه حماقت و فکر کردن به قربانی در داخل مسجدالاقصی یا تعدی علیه مقدسات فلسطین برحذر داشت.

حماس با بیان اینکه اشغالگران صهیونیست در مسجدالاقصی هیچ جایی ندارند، مسئولیت هرگونه پیامد خطرناک اقدامات تحریک‌آمیز شهرک‌نشینان و تجاوز علیه مقدسات اسلامی فلسطین را متوجه دولت رژیم صهیونیستی دانست.

این جنبش عموم فلسطینیان را به حضور و اعتکاف در مسجدالاقصی طی روزهای باقی مانده از ماه رمضان برای حمایت از آن در برابر توطئه‌های اشغالگران فراخواند و خواستار حمایت بیشتر امت اسلامی و عربی از ملت فلسطین و مداخله جامعه بین‌الملل برای توقف تجاوزات علیه فلسطینیان و کنار گذاشتن سیاست‌های دوگانه در شیوه تعامل با مسأله عادلانه فلسطین شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت