پاپ اقدامات غیرانسانی در اوکراین را محکوم کرد

پاپ باز هم جنگ اوکراین را محکوم کرد.
کد خبر: ۱۱۱۳۶۰۱
| |
3956 بازدید
پاپ اقدامات غیرانسانی در اوکراین را محکوم کرد


به گزارش تابناک؛ شفقنا به نقل از رویترز نوشت: پاپ فرانسیس روز سه‌شنبه بار دیگر به جنگ اوکراین پرداخت و خواستار توقف آن شد. پاپ گفت: جنگ در اوکراین با «نیروهای شیطانی» پیش می‌رود، زیرا این جنگ ظلم‌هایی مانند قتل عام غیرنظامیان را برجای می‌گذارد.

رهبر مسیحیان کاتولیک گفت: لحظه کنونی ما را عمیقاً مضطرب می کند، زیرا این اقدامات از سوی نیروهای شیطان مشخص شده است.

او گفت: مصائبی بر بسیاری از افراد ضعیف و بی دفاع تحمیل شده است؛ بسیاری از غیرنظامیان و قربانیان بی گناه قتل عام شده‌اند؛ وضعیت ناامیدکننده زنان و کودکان، همه و همه وجدان ما را آزار می دهد.

پاپ فرانسیس که درخواست های زیادی برای پایان دادن به درگیری مطرح کرده است گفت که بی‌تفاوت ماندن غیرممکن است و لازم است صحبت کنیم تا به نام خدا پایان این اقدامات زشت را مطالبه کنیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار