میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اعتراض فیصل مقداد به حملات اسرائیل به سوریه

وزیر امور خارجه سوریه با ارسال نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل در اعتراض به ادامه تجاوزات اسرائیل در خاک سوریه اعلام کرد که حملات رژیم اشغالگر علیه سوریه به سطح تهاجم سیستماتیک رسیده است.
کد خبر: ۱۱۱۳۱۴۴
| |
5901 بازدید
اعتراض فیصل مقداد به حملات اسرائیل به سوریه
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، به دنبال حمله هوایی دیشب اسرائیل به منطقه مصیاف استان حماه، فیصل مقداد وزیر امور خارجه سوریه در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل از ادامه تجاوزات اسرائیل در خاک سوریه به شدت انتقاد کرد.

وی تأکید کرد که اعلام کرد که حملات رژیم اشغالگر علیه سوریه به سطح تهاجم سیستماتیک رسیده است و عدم محکومیت باعث تشویق رژیم اشغالگر به ادامه تجاوزاتش شده است.

فیصل مقداد افزود: عدم محکومیت این حملات مکرر، رژیم اشغالگر اسرائیل را به تداوم، ادامه و گسترش چرخه تجاوز به خاک سوریه تشویق کرده است و اعتبار سازمان ملل متحد و کارآمدی نهاد‌های ذی ربط را به خطر می‌اندازد.

وزیر امور خارجه سوریه بر مواضع این کشور در «رد تجاوز و قرار گرفتن صلح و امنیت خاورمیانه در معرض خطرات واقعی» تأکید کرد.

پدافند هوایی سوریه شامگاه شنبه در آسمان منطقه مصیاف در استان حماه در مرکز این کشور با تجاوزات رژیم صهیونیستی مقابله کرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات