بازدید 29413

تصمیم باز بودن مدارس، انتخاب بین بد و بدتر بود

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: در رابطه با تعطیل نشدن مدارس، وزارت آموزش و پرورش در وضعیت انتخاب بین بد و بدتر قرار دارد نه انتخاب بین خوب و بد.
کد خبر: ۱۱۱۲۹۹۷
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۷ 10 April 2022

به گزارش «تابناک»، مهرداد ویس کرمی در گفت و گو با ایسنا، درباره آلودگی هوا و وجود گرد و خاک در استان های مختلف در روزهای اخیر و تعطیل نکردن مدارس بیان کرد: جلساتی در مورد آلودگی هوا تشکیل شده و نهادهای ذیربط تصمیم گرفتند که مدارس باز باشد.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه تصریح کرد: در مورد مدارس به طور طبیعی حساسیت هایی وجود دارد، ولی متاسفانه در حال حاضر در شرایط بین خوب و بد قرار نداریم بلکه در شرایط بین بد و بدتر قرار داریم. بدتر این است که مدارس تعطیل باشند و ادامه آسیب های جدی که با توجه به غیر حضوری بودن کلاس ها به وجود آمده بود، ادامه پیدا کند و بد این است که با رعایت مسائل ایمنی مدارس باز باشد.

ویس کرمی افزود: با توجه به اینکه اکثر دانش آموزان بحمدالله سالم و جوان هستند، شاید بر این اساس بین بد و بدتر این تصمیم گرفته شده است. مساله مهم این است که باید به خانواده ها توصیه کرد بچه ها را توصیه به رعایت کنند و البته با توجه به ماسک هایی که به دلیل کرونا زده می شود، این مساله بیشتر رعایت می شود.

نماینده مردم خرم آباد در مجلس تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش در شرایط بین بد و بدتر قرار دارد و از سویی متولی آموزش کشور است و استانداری باید تصمیم می گرفت که چه کار کند.

ویس کرمی خاطرنشان کرد: شرایط سختی با توجه به کمبود بارندگی ها داریم با توجه به اینکه در فصل بارندگی قرار داریم اما، بعد از تعطیلات نوروز حتی در غرب کشور و در خیلی از نقاط کشور بارندگی نداشتیم و این باعث شده که نقاط کانونی ریزگردها فعال شوند و از سوی دیگر وضعیت ترکیه، خشکسالی و عدم بارندگی باعث شده که شاید امسال در کنار کم آبی که یکی از مشکلات جدی کشور خواهد بود و به تبع آن برق، بحث ریزگردها نیز از سال قبل جدی تر شود و گویا با این موضوع نیز باید مانند کرونا و گرانی به مرور عادت کنیم.

وی در رابطه با اینکه آیا کمیسیون آموزش در رابطه با تعطیلی مدارس نظری دارد یا نه؟ گفت: اینها مسائل اجرایی است و کمیسیون تا زمانی که مساله خاصی پیش نیاید در کار دولت طبق قانون اساسی دخالت نمی کند، ولی اگر تخلف و کوتاهی صورت گرفته باشد طبیعتا کمیسیون آموزش پیگیری خواهد کرد.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: هفته گذشته وزیر آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش حضور یافتند و بیش از دو ساعت دغدغه های نمایندگان را شنیدند و امیدواریم از این به بعد نیز ادامه داشته باشد که الحمدلله اقدامات خوبی توسط آقای نوری وزیر آموزش و پرورش در حال انجام است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۷۱
انتشار یافته: ۱۰
کلا سلامتی مردم براشون اهمیت نداره. وگرنه شاخص آلودگی ۳۰۰رو مقایسه کنید با یک روز آموزش مجازی!
کدومش بدتره؟!
متاسفانه کارها دست افراد کارشناس و متعهد نیست. سلامتی مردم و کودکان براشون اولویتی نداره .
این تحکم گرایی و مبارزه با نظر اکثریت و تعقل گرایی حرکت خزنده به سمت کره شمالی شدن است. حرکت محسوس این روال از منع تردد شبانه مردم زمان کرونا بود که شدت واکنش مردم را سنجیدند و این رفتار الان شدت بیشتری پیدا کرده. خلاصه همه دنیا به سمت دموکراسی و پیشرفت حرکت میکنند ما هم 43 ساله گذاشتیم دنده عقب تخته گاز . خدا عاقبت همه ما را بخیر کند. البته خدا با سرنوشت ملتها کاری ندارد
اگر قانون مشخصی وجود داشته باشد تکلیف روشن میشود تصمیم یک وزیر بین بد و بدتر نشان میدهد که قوانین متناقض و مبهم در کشور وجود دارند که اجرای بعضی مستلزم عدم اجرای دیگران است پس لطفا این مهم را بپذیرید و رسما اعلام کنید که در کشور قوانین متناقض وجود دارد و باید این معضل بزرگ در مجلس و در دولت حل شود
دانش اموز سالم و جوان است. لزوما پدر و مادرش يا پدربزرگ و مادربزرگش که باهاشون زندگي مي کنند، اينطور نيستند
تصمیم؟؟؟!!! تصمیم با فکر گرفته میشه،ولی مشخصه در این تصمیمات اصلا فکر نیست!!!!
بین این دو البته بدتر انتخاب شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا ناکارامدی مدیریتی خودتان را به زمین و زمان و عوامل طبیعی ارتباط میدهید، در زمینه برق عوض ساخت نیروگاه در لبنان در همین کشور خودمان نیروگاه بسازید در زمینه اب هم مثل عربستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس در زمینه شیرین کردن اب دریا سرمابه گذاری کنید عوض اینکه اب رو از سرچشمه ها بیارید و نظم طبیعی جند صدهزارساله بستر جغرافیایی کشور رو برهم بزنید. ظاهرا تو این کشور همه از داخلی و خارجی مقصر هستند غیر از مسئولین که اتفاقا وظیفه ذاتی شون برنامه ریزی و حل همین مشکلات هست!!!!!
اگه این یک ماه و نیم هم غیر حضوری می موند هیچ اتفاقی نمیفتاد، بیخود توجیه نکنین و ژست نگرانی برای سواد بچه های مردم رو نگیرین
ما مردم به گرانی عادت نکردیم ، داریم می میریم ، صدایمان از نطفه خفه می شود اگر اعتراض کنیم. پس عادت نکردیم . برای شما البته عادی شده است! همه چی ؛ فقر ، گرانی کرونا ، برجام و ....
و شما بدتر را انتخاب فرمودین
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست