صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

رایزنی وزرای‌خارجه کشور‌های‌عربی با وزیر‌خارجه اوکراین

وزرای خارجه کشور‌های عربی امروز با وزیر امور خارجه اوکراین درباره وضعیت این کشور بحث و گفتگو کردند.
کد خبر: ۱۱۱۲۳۲۸
| |
3828 بازدید
رایزنی وزرای‌خارجه کشور‌های‌عربی با وزیر‌خارجه اوکراین
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، امروز سه‌شنبه، گروه تماس وزرای عرب درباره بحران اوکراین با دیمیتری کولبا وزیر امور خارجه اوکراین با محوریت «تلاش‌ها برای دستیابی به راه‌حل مسالمت‌آمیز برای بحران» گفتگو کرد.

در این دیدار که در ورشو پایتخت لهستان برگزار شد، این گروه بر ضرورت آتش بس و پایان دادن به بحران بر اساس قوانین بین المللی، منشور سازمان ملل متحد و اصول حسن همجواری تأکید کردند.

بنا به این گزارش، هیئت عربی درباره طولانی شدن بحران و پیامد‌های انسانی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی آن ابراز نگرانی کرد.

هیئت عربی همچنین با وزیر امور خارجه اوکراین درباره تلاش‌های انجام شده برای آتش‌بس و دستیابی به توافق برای حل بحران و بازگرداندن صلح و امنیت گفتگو کرد.

هیئت عربی به سرپرستی رمطان لعمامره وزیر امور خارجه الجزایر، در بدو ورود به ورشو با وزیر امور خارجه لهستان دیدار و در مورد «تلاش‌ها برای حل بحران اوکراین و پیامد‌های آن و روابط اعراب و لهستان» رایزنی کردند.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات