بازداشت شهروندان فلسطینی در اولین روز ماه رمضان

در حالی که فلسطینیان در اولین روز ماه مبارک رمضان در بیرون دروازه دمشق در شهر قدیمی بیت المقدس جمع شده بودند، پلیس رژیم صهیونیستی برخی از آنان را بازداشت کرد.
کد خبر: ۱۱۱۱۸۴۴
| |
3517 بازدید
بازداشت شهروندان فلسطینی در اولین روز ماه رمضان

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از تایمز اسرائیل، پلیس رژیم صهیونیستی در اولین روز ماه مبارک رمضان حداقل چهار شهروند فلسطینی را در «دروازه دمشق» شهر قدیمی بیت المقدس بازداشت کرد.

به گفته مقامات صهیونیستی، این دستگیری‌ها پس از آن آغاز شده که تعدادی از مردان جوان فلسطینی شروع به سردادن شعار کردند.

نظامیان صهیونیستی در جریان بازداشت فلسطینی‌ها در اولین روز ماه مبارک رمضان، همچنین شهروند فلسطینی دیگری را نیز در حین فیلم‌برداری از این ماجرا تهدید به بازداشت کرده اند.

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، اقدامات امنیتی و محدودیت‌های در مناطق مختلف کرانه باختری تشدید شده و پلیس رژیم صهیونیستی در دیگر مناطق فلسطین اشغالی نیز به حالت آماده باش درآمده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت