صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رييس جمهور: فرزند صالح، بزرگترين سرمايه انسان

کد خبر: ۱۱۰۹۶۷
| |
2250 بازدید

دكتر محمود احمدي نژاد ، رييس جمهور ظرفيت هاي طرح تامين آتيه مهر امام رضا(ع) را بسيار گسترده دانست و اقدامات ابتكاري و گسترده نمودن اين طرح را به منظور بهره مندي خانواده‌هاي نوزادان از منافع آنرا نيز مورد تاكيد قرار داد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، دكتر محمود احمدي نژاد ظهر امروز( سه شنبه) همزمان با سالروز ميلاد بقيه الله اعظم امام مهدي(عج) در مراسم افتتاح طرح ملي تامين آتيه مهر امام رضا (ع) ،با تبريك ميلاد عظيم امام عصر (عج) به ملت ايران و همه بشريت، از دست اندركاران اين طرح بزرگ ملي قدرداني و اظهار اميدواري كرد؛ مسئولين و دست اندركاران طرح بتوانند با اقدامات ابتكاري به گونه اي عمل كنند كه در 20 سال آينده ديگر هيچ جوان ايراني بدون پشتوانه مالي وجود نداشته باشد.

رييس جمهور افتتاح طرح آتيه امام رضا (ع) را از عنايات و توجه ويژه امام عصر(عج) به ملت ايران دانست و گفت: بر اساس اين طرح، دولت براي هر نوزاد حساب بانكي يك ميليون توماني افتتاح مي كند و سالانه مبلغي نيز به آن اضافه خواهد كرد ،والدين نوزادان هم مي توانند براي موفقيت هرچه بيشتر طرح ماهيانه مبلغي به آن حساب اضافه كنند. در حقيقت اين طرح مانند صندوق پس انداز و نوعي سرمايه گذاري با مشاركت دولت و خانواده‌ها محسوب مي‌شود.

رييس جمهور در بخش ديگري از اظهارات خود ميلاد امام عصر (عج ) را بزرگترين عيد عالم دانست و گفت:  آرزوي انبياء‌،اولياء و همه انسانها در طول تاريخ زندگي در جهاني سرشار از عدالت، محبت و اميد و عشق بوده است و همواره تمام مجاهدان و صالحان بدنبال تحقق و برپايي چنين جهاني بودند.

فرزند صالح، بزرگترين سرمايه انسان

دكتر احمدي نژاد وجود امام را هديه اي از جانب خداي‌متعال به بشريت دانست و گفت: تنها راه رسيدن به زيبايي ها و خوبي‌ها وجود امام عصر(عج) است و اينكه عشق به ارزشهاي اخلاقي و انگيزه كار و تلاش و ساختن در قلوب انسانها موج مي‌زند به واسطه وجود نوراني امام است. خداي متعال امام را خلق كرده تا تجلي خود خدا باشد و انسان با مشاهده آن به ياد خدا بيفتد.

رييس جمهور با بيان اينكه نگاه الهي و ايماني به زندگي با نگاه مادي متفاوت است، اظهار داشت. فرزند صالح، بزرگترين سرمايه انسان درطول زندگي است. نگاه مادي قصد دارد انسانها را به لذت هاي غريزي و محدود دنيوي معطوف كند اما در نگاه الهي و زندگي امام زماني، محدوديتي وجود ندارد و ابعاد وجودي انسان، همه جهان را در بر مي‌گيرد.

وي افزود: لذتي كه در سايه عشق به امام حاصل مي شود زيباتر، دلنشين تر و ماندگار تر از زندگي و لذت در سطح حيواني است.

رييس جمهور با تاكيد بر اينكه روزي دهنده حقيقي انسانها خداوند متعال است، گفت: عده اي كه خودشان را جاي خدا نشانده‌اند با محاسبات مادي و محدود خود، چنين عنوان مي‌كنند كه مثلا وجود دو بچه براي زندگي كافي است در حالي كه براساس آموزه هاي ديني ميراثي ارزشمند تر از فرزندان صالح وجود ندارد و زندگي بدون خانواده فاقد لذت و شيريني است.

وي افزود: زمانيكه طرح 2 بچه كافي است بعنوان طرحي استعماري مطرح شد، همان عده اي كه خودشان را روزي دهنده انسان مي‌دانند سروصدا و هياهو به راه انداختند در حالي كه كاملاً در اشتباه هستند.

رييس جمهور گفت: امروز در ايران مردمي مومن، صالح و پاك زندگي مي كنند و فرزندان عزيز اين ديار بايد آينده را بسازند، افق نگاه امروز ملت ايران نسبت به دهه ها و سده‌هاي گذشته تفاوت كرده و از نگاهي جهاني برخوردار شده است.

دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: انتظار مي رود فرزنداني كه در اين سالها و سالهاي آينده در ايران متولد مي شوند، بتوانند حاكميت جهاني سرشار از عدالت و ايمان را درك كنند و از سوي ديگر همين نوزادان و كودكان امروز ياران فداكار موعود باشند .

رييس جمهور گفت: امروز ملت ايران نه تنها خودش را براي زندگي در حيات طيبه الهي تربيت مي كند بلكه نسل‌هاي متوالي صالحي را براي برپا داشتن جهان سرشار از عدالت تربيت كرده و به بشريت هديه مي كند .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟