صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ته‌مايه‌هاي حس زنانه در واكنش‌هاي خانم وزير

کد خبر: ۱۱۰۶۸۷
| |
3092 بازدید

تهران امروز نوشت: عقب‌نشيني تلويحي روز گذشته وزير بهداشت از سخنان پيشين خود مبني بر آلوده بودن آب تهران، موجي از اعتراض‌ها را در سايت‌هاي خبري به راه انداخته و خيلي‌ها خانم وزير را به تشويش اذهان عمومي متهم كرده‌اند اما بايد ديد چرا تا پيش از اين هيچ حرف و حديثي درباره آلودگي آب تهران به ميان نيامده بود.

در شرايطي كه به نظر مي‌رسد مشكل آلودگي‌ آب تهران مشكل امروز پايتخت نشينان نبوده و ريشه در گذشته‌ها دارد. شايد هم سال‌هاست كه مناطقي از تهران با آلودگي آب و بالابودن ميزان نيترات مواجه‌اند و چه بسيار زنان و كودكاني كه از اين ماجرا آسيب جدي ديده‌اند.

برخي وزير بهداشت را متهم مي‌كنند كه چرا تنها به خاطر آلوده بودن آب منطقه 6 آب و فاضلاب تهران در شهر زلزله به راه انداخته و از آلودگي آب تهران و بالابودن نيترات در آن سخن مي‌گويد. در حالي كه تنها در همين يك منطقه، بيش از 186 هزار خانوار زندگي مي‌كنند و كارشناسان حوزه بهداشت آب به‌ويژه در زمينه مصرف بيش از اندازه نيترات هشدار داده‌اند كه نوشیدن زیاد آب با نیترات زیاد می‌تواند سبب بروز بیماری «متاهموگلین» یا « بیماری کودکان آبی» شود.

تصور كنيد از تعداد خانوارهاي ساكن در منطقه 6 آب و فاضلاب تهران چه تعداد زن باردار و نوزاد در معرض آسيب‌هاي ناشي از بالا بودن نيترات قرار گرفته اند.

حس زنانه مرضيه وحيد دستجردي كه هم مادري را تجربه كرده و هم از آسيب پذيري نوزادان مطلع است او را وادار كرد تا به بازگويي واقعيتي بپردازد كه پيش از اين حتي از سوي وزير جوان كابينه نهم و بسياري ديگر از مسئولان پيش از او مغفول مانده بود.با اين حال دستجردي اگرچه با وجود به كار بردن عباراتي دو پهلو و محكوم كردن رسانه‌هاي بيگانه از سلامت آب تهران گفت، در ميانه‌هاي خبر يك بار ديگر زنان باردار و نوزادان را از نوشيدن آب تهران بر حذر داشت. همان موضوعي كه روزهاي نخست در تيتر اول خبرها آمده بود اين بار خبر اصلي به ليد و جمله‌هاي بعدي انتقال يافت تا ضرب خبر وزير بهداشت گرفته شود با اين حال وزير بهداشت چه در مقام وزيري‌اش، چه در مقام پزشكي و چه در مقام مادري‌، دلش نيامد واقعيت را از زنان جامعه پنهان كند.

با اين حال اين روزها وضعيت تنها زن كابينه دولت دهم چندان مساعد نيست. از حمله گاه و بيگاه سايت‌هاي خبري گرفته تا جهت گيري در تنظيم اخبار برخي خبرگزاري‌ها، نشانه‌هاي نقد معنادار خانم وزير و فشارهايي از سوي دولت به چشم مي‌خورد. خبرگزاري فارس كه غالبا سمت و سوي نقادانه‌اي به برنامه‌هاي دولت ندارد، روز گذشته با انتشار خبر نقد صريح دستجردي نسبت به عدم حمايت مالي دولت از احداث پالايشگاه خون، موضع منتقدانه دستجردي نسبت به دولت را تشديد كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟