میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینمای اهل مشهد درگذشت

غلامرضا باییزان منش، بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینمای اهل مشهد ، پس از ماه‌ها مبارزه با بیماری ، عصر دیروز در ۶۸ سالگی درگذشت.
کد خبر: ۱۱۰۶۱۲۳
| |
11960 بازدید
|
۲
بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینمای اهل مشهد درگذشت

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرحوم باییزان‌منش به عارضه سرطان معده مبتلا و در پی تشدید بیماری از چندی قبل در بیمارستان بستری بود. وی متولد سال ۱۳۳۲ از بازیگران پیشکسوت تئاتر و نمایش مشهد بود.

«سرنوشت»، «چوب به دست ها»، «سیاه زنگی مرد فرنگی»، «دایره زنگی»، «شب بیست و یکم»، «شقایق دره»، «از طواف تا تفت» و «کمند خاطرات» از جمله نمایش هایی است که مرحوم باییزان منش در کارنامه هنری خود دارد.

وی نقش اصلی نمایش «خورشید کاروان» را که سال‌ها در محرم و صفر در مشهد روی صحنه می‌رفت را هم بر عهده داشت.

این بازیگر در آثاری چون «اسیر» به کارگردانی فاضل راد، «گمشده» ساخته مهدی صباغ زاده، «طوفان شن» به کارگرد انی جواد شمقدری، «فضل بن شاذان» اثر علی غفاری، «روز باران» ساخته اسماعیل براری و «روایت عشق» اثر علاءالد ین رحیمی و مرحوم انوشیروان ارجمند نیز به ایفای نقش پرداخته بود .

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۴
خدا رحمتش کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۴
روحش شاد و راهش پردوام باد و ارزوی سلامتی و تندرستی برای بازماندگان را از خداوند منان خواستارم.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات