تمهیدات ترافیکی پلیس در روزهای پایانی سال
رئیس پلیس تهران از اجرای طرحهای مختلف ترافیکی در روزهای پایانی سال خبر داد.
به گزارش میزان، سردار حسین رحیمی با اشاره به ترافیک در روزهای پایانی سال، گفت: طرح ویژه ترافیکی از اول اسفند اجرا و تا پایان اسفند ادامه خواهد داشت که ساعت پایان کار این طرح ویژه نیز ساعت ۲۲ است.
وی افزود: طرح ویژهای با حضور ۳ پلیس تخصصی در مراکز خرید خواهیم داشت، با تمام وجود امنیت مردم و خانوادهها را برقرار خواهیم کرد.
رئیس پلیس تهران تصریح کرد: طبیعی است که ترافیک در روزهای پایانی بهمن و اسفند ۱۵ الی ۲۰ درصد افزایش خواهد داشت، از همینرو برنامه ویژه ترافیکی برای این روزها خواهیم داشت.
وی افزود: اراذل و اوباش و سارقان سابقه دار تحت کنترل قرار خواهند گرفت، همچنین با تهیه کنندگان و فروشندگان جز و عمده مواد محترقه با جدیت برخورد خواهد شد.
به گفته سردار رحیمی در یک ماهه پایان سال پلیس برای امنیت و آرامش مردم تقریباً به حالت آمادهباش در خواهد آمد.






