امیدوارم آقای رییس جمهور هرچه زودتر بحران وزارت نیرو را حل کنند
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس، با انتقاد از تبعیض و بی عدالتی وزارت نیرو نسبت به مردم خوزستان گفت: آنچه برای این وزارتخانه اهمیت ندارد، تشنگی مردم خوزستان است.
عبدالله کعبی، نماینده آبادان در گفتوگو با خبرنگار «تابناک اجتماعی»، با بیان اینکه وزیر نیرو درک درستی از مسائل وزارتخانه مطبوع خود ندارد، تأکید کرد: ضعف مدیریت و برخی از بی تدبیری های این وزارتخانه، باعث اعتراض شدید مردم خوزستان شده است.
وی افزود: در اوایل دوره هفتم مجلس، بار دیگر زمزمه های انتقال آب از رودخانه کارون یا سرشاخه های آن آغاز شد که نمایندگان استان، این مسأله را به شدت پیگیری کردند، ولی تا به امروز، طرح انتقال آب رودخانه کارون به شدت از سوی دولت دنبال می شود.
نماینده آبادان خاطرنشان کرد: دولتی که مدعی مهرورزی و حمایت از حقوق مردم است، چگونه به خود اجازه می دهد تشنگی مردم خوزستان را فراموش کند و در ظلمی آشکار به مردم خوزستان به دنبال انتقال آب از رودخانه کارون به فلات مرکزی باشد؟!
وی با بیان اینکه ایده وزارت نیرو در انتقال آب از کارون به فلات مرکزی با هیچ عقل سالمی سازگاری ندارد، خاطرنشان کرد: هیچ عقل سلیمی نمی پذیرد که برای سبز کردن نقطه ای خشک از کشور با صرف میلیاردها تومان پول از بیت المال جایی دیگر را خشک کرد.
نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس با ضعیف خواندن عملکرد مجید نامجو در وزارت نیرو گفت: حضور وزیران ضعیف در کابینه، تنها تحمیل هزینه به نظام است.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم آقای رییس جمهور هر چه زودتر به خود آیند و با تقویت مدیریت در وزارت نیرو، این وزارتخانه را از بحرانی که در یک سال گذشته به آن دچار شده، نجات دهد.
فلات مرکزی قم نیست در ضمن
اتفاقاخیلی خوبه





