ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استعفای چهارمین فرمانده موساد در ماه‌های اخیر

چهارمین فرمانده موساد هم استعفا داد.
کد خبر: ۱۱۰۲۱۷۲
| |
6063 بازدید
استعفای چهارمین فرمانده موساد در ماه‌های اخیر

 به گزارش  تابناک نقل از راشا تودی، چهار مقام ارشد سازمان جاسوسی اسرائیل (موساد) به دلیل اختلاف نظر با مدیر جدید آن سازمان از مقام خود استعفا داده اند.

 یکی از فرماندهان ناشناس بخش عملیات ویژه موساد از مقام خود استعفا داده است. بنا بر گزارش ها، او چهارمین مقام بلند پایه‌ای بود که از زمانی که «دیوید بارنیا» در ژوئن ۲۰۲۱ میلادی، مدیر سازمان اطلاعات اسرائیل شد موساد را در هفت ماه گذشته ترک کرده است.

بر اساس گزارش کانال ۱۳ اسرائیل در روز یکشنبه، فرمانده پس از آن استعفا داد که ظاهرا بارنیا به او گفت که او و سایر مقامات «سربار سازمان» شده اند.

هاآرتص گزارش داد: بارنیا به دلیل مشکلاتی که در عملیات ماموران اسرائیلی در خارج از کشور وجود داشت قصد داشت تغییرات عمده‌ای در نحوه عملکرد بخش تحت ریاست فرمانده ناشناس ایجاد کند و فرمانده تغییرات را آن گونه که ریاست سازمان خواسته بود اجرا نکرد. تعدادی از ماموران دیگر موساد نیز به دلیل رویدادی مشابه از مقام خود استعفا داده اند.

از زمانی که بارنیا جایگزین «یوسی کوهن» به عنوان مدیر این آژانس شد این چهارمین بار است که یک مقام ارشد موساد در هفت ماه گذشته استعفا می‌دهد.

سال گذشته، رئیس فناوری موساد، رئیس عملیات و رئیس مبارزه با تروریسم همگی به دلیل درگیری‌های مشابه با بارنیا از مناصب خود استعفا دادند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار