دو بازیکن از استقلال و سپاهان جایگزین کرونایی‌های تیم ملی

از دیروز تا به حال، احمد نوراللهی، سردار آزمون، احسان حاج‌صفی و سید مجید حسینی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و نمی‌توانند تیم ملی ایران را برای دیدار با عراق همراهی کنند.
کد خبر: ۱۱۰۱۱۰۰
| |
7168 بازدید

عارف آقاسی به جای سید مجید حسینی به اردوی تیم ملی فوتبال ایران دعوت شد.

به گزارش تابناک ورزشی، در پی ابتلای چند تن از بازیکنان تیم ملی ایران به ویروس کرونا، دراگان اسکوچیچ دو بازیکن دیگر را هم به تیم ملی فراخواند. عارف آقاسی از استقلال و سروش رفیعی از سپاهان دو بازیکنی هستند که امروز خود را به کادرفنی تیم ملی معرفی کرده‌اند و در انتظار انجام تست کرونا و ملحق شدن به تمرینات هستند.

از دیروز تا به حال، احمد نوراللهی، سردار آزمون، احسان حاج‌صفی و سید مجید حسینی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و نمی‌توانند تیم ملی ایران را برای دیدار با عراق همراهی کنند.

دیدار تیم ملی ایران و عراق هفتم بهمن (پنج شنبه) در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود و شاگردان اسکوچیچ در صورت پیروزی در این دیدار، راهی جام جهانی خواهند شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت