پاری‌سن‌ژرمن برای آمدن زیدان آماده می‌شود

کد خبر: ۱۱۰۰۲۴۷
| |
6605 بازدید

نشریه مارکا در گزارشی از پیوستن زین‌الدین زیدان به تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن در آینده‌ای نزدیک خبر داد و مدعی شد که در رختکن تیم بسیاری از بازیکنان در این خصوص که این مرد فرانسوی سرمربی فصل آینده پاریسی‌ها است، اتفاق نظر دارند.

PSG در شرایطی که به نظر می‌رسد دارد خودش را برای جدایی کیلیان امباپه آماده می‌کند، یک تغییر ساختاری بزرگ را در دستور کار قرار داده و بر این باور است که سرمربی سابق رئال مادرید همان شخصی است که می‌تواند این تیم را وارد عصری جدید و تیم از هم پاشیده پوچتینو را یکپارچه کند. در واقع مارکا مدعی شده است که پاری‌سن‌ژرمن پیش از این قصد اجرای این برنامه را داشت اما در نهایت هم این باشگاه هم پوچتینو تصمیم گرفته‌اند که تا پایان فصل به همکاری‌شان ادامه دهند.

در این بین اگر منچستریونایتد بعد از برکناری سولسشایر در اواسط فصل جاری به سراغ پوچتینو می‌رفت، ممکن بود داستان فرق کند و در آن صورت سرمربی آرژانتینی راهی اولدترافورد می‌شد و زیدان هم جای او را می‌گرفت اما شیاطین سرخ ترجیح دادند به رالف رانگنیک آلمانی اعتماد کنند، البته به صورت موقت و تا پایان فصل؛ بنابراین هنوز این احتمال وجود دارد که پوچتینو در پایان فصل سرمربی من‌یونایتد شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت