واژگونی اتوبوس ۲۱ مصدوم برجای گذاشت

در این حادثه ۱۵ مصدوم پس از انجام اقدامات درمانی پیشرفته توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به دو بیمارستان شهید رجایی و رازی منتقل شدند.
کد خبر: ۱۰۹۹۷۹۸
|
۲۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۲ 18 January 2022
|
5299 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان قزوین از مصدومیت ۲۱ نفر براثر واژگونی اتوبوس مقابل شهرک لیا و انتقال ۱۵ نفر به مراکز درمانی خبر داد.

 سهیل سلطانی با اشاره به حادثه تصادف در استان گفت: در ماموریتی که در ساعت ۲۳:۰۰ شب گذشته براثر واژگونی اتوبوس در روبروی شهرک صنعتی لیا صورت گرفت، به سرعت دو آمبولانس اورژانس و یک آمبولانس هلال احمر به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان قزوین ادامه داد: در این حادثه ۱۵ مصدوم پس از انجام اقدامات درمانی پیشرفته توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به دو بیمارستان شهید رجایی و رازی منتقل شدند.

سلطانی گفت: ۶ مصدوم این حادثه هم رضایت به انتقال به مرکز درمانی نداشتند که پس از اقدامات درمانی در محل از آن‌ها اخذ امضا صورت گرفت

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت