آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲۴ دی/ عبور مجموع واکسنهای تزریق شده از ۱۲۵ میلیون دوز
به گزارش «تابناک»؛ بر پایه اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۵۶۹ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده و از این بیماران، ۲۸۵ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۶ میلیون و ۲۱۷ هزار و ۳۲۰ تن رسید.
در ۲۴ ساعت اخیر، ۲۴ تن از مبتلایان جانشان را از دست دادهاند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جانباختگان این بیماری در کشورمان به ۱۳۲ هزار و ۲۶ تن رسیده است، در حالی که تا به امروز خوشبختانه ۶ میلیون و ۶۰ هزار و ۶۸۰ تن از بیماران بهبود یافتهاند.
همچنین ۱۴۰۹ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و همچنین تاکنون ۴۳ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۳۶۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
بر پایه آمارهای ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۲.۱ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۷.۹ درصد؛ وضعیتی شبیه میانگین جهانی نرخ مرگ این بیماری.
حتما داری شوخی میکنی!؟ فکر نمیکنم بخواهی کشف چهار تا واکسن آلوده را در ژاپن که مشکلی هم برای کسی پیش نیاورد با مرگ گسترده هموطنانمان در کفه ترازو بگذاری و قیاس کنی!!!! که اصلا قابل مقایسه نیست
فقط دنبال نفس کش میگردند






