میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انفجار مین یک نفر را در بخش مرزی نوسود پاوه زخمی کرد

بخشدار نوسود از توابع شهرستان پاوه گفت: ساعت ۱۹ امشب (شنبه) بر اثر انفجار مین در نوار مرزی یک نفر زخمی و روانه بیمارستان شد.
کد خبر: ۱۰۹۷۸۸۰
| |
5484 بازدید
انفجار مین یک نفر را در بخش مرزی نوسود پاوه زخمی کرد

به گزارش «تابناک»، «یونس جهانبانی» در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: فردی ۴۰ ساله به نام «ع ـ م » اهل روستای حشمر شهرستان ثلاث باباجانی در ارتفاعات مرز شوشمی نوسود بر اثر برخورد با مین مجروح شد.

وی ادامه داد: پس از انفجار، فرد زخمی برای ادامه درمان به بیمارستان قدس پاوه اعزام شد.

«کیوان رشیدی» مدیر داخلی بیمارستان قدس پاوه نیز با بیان اینکه این فرد از ناحیه مچ پای چپ دچار صدمه و جراحات شده است، گفت: مچ پای این فرد قطع نشده و هم اکنون مداوای ایشان در حال انجام است.

گفته می شود که این شهروند ثلاث باباجانی کولبر و برای تامین امرار معاش به مرز نوسود رفته است. برخی از مناطق مرزی شهرستان پاوه به دلیل آثار بر جای مانده از جنگ ، هنوز آلوده به مین است.

بخش نوسود با بیش از هشت هزار نفر جمعیت در حدود ۵۰ کیلومتری شهر پاوه واقع شده است.

شهرستان پاوه با بیش از ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد و ۸۴ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و با استان حلبچه اقلیم کردستان عراق هم مرز است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات