ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اولیانوف: اکنون باید بر مساله لغو تحریم‌ها تمرکز شود

نماینده روسیه در مذاکرات وین گفت که اکنون در این مذاکرات باید بر مساله برداشتن تحریم‌های ایران تمرکز شود، زیرا اکنون بزرگ‌ترین مانع همین تحریم‌ها است.
کد خبر: ۱۰۹۷۱۲۳
| |
8353 بازدید
اولیانوف: اکنون باید بر مساله لغو تحریم‌ها تمرکز شود
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در مذاکرات وین در گفتگو با شبکه سعودی العربیه گفت: اکنون در مذاکرات موجود در وین باید به مساله رفع تحریم‌های ایران تمرکز شود، زیرا این مساله همچنان یک مانع بزرگ و پیچیده است.

وی تاکید کرد: از شک و تردید غربی‌ها نسبت به جدیت هیات مذاکره کننده ایران تعجب می‌کنم.

اولیانوف گفت: این مذاکرات آسان است و پیشرفت‌هایی در آن حاصل شده است.

بر اساس این گزارش، اولیانوف صبح امروز به طور جداگانه با هیات‌های ایران و آمریکا دیدار کرد.

این شبکه سعودی به نقل از منابع خود نوشت: قرار است انریکه مورا، نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات وین فردا (چهارشنبه) با هیات کره جنوبی که اخیرا به وین رفته است دیدار کند و هیات کره‌ای به دعوت رسمی اتحادیه اروپا به وین نرفته است بلکه با هماهنگی هیات ایرانی به مذاکرات پیوسته است.

اولیانوف نیز به العربیه گفت که قرار است در حاشیه مذاکرات وین با هیات کره جنوبی دیدار کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا