تعداد بازدید : 32612
کد خبر:۱۰۹۵۴۹۰
کد خبر:۱۰۹۵۴۹۰
37927 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

تکنیک پخت مرغ و گوشت در شیشه ترشی

مرغ و گوشت به شیوه‌های متفاوتی پخته می‌شود. یکی از روش‌ها پخت در شیشه به همراه افزودنی‌ها است که مانع از دست رفتن مواد مغذی مرغ و گوشت می‌شود و طعم دهی مرغ و گوشت را بدون روغن ممکن می‌سازد و در عین حال مزه تفکیک شده مواد افزودنی پس از پخت قابل تشخیص است. تکنیک پخت مرغ و گوشت در شیشه ترشی را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سعیده سادات
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
عالی بود دستتون درد نکنه. اما خیلی هوس کردم
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟