ته چین؛

دستور پخت مرغ دمکش رستورانی

کد خبر: ۱۰۹۵۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 03 January 2022
تعداد بازدید : 20537
کد خبر: ۱۰۹۵۴۸۶
|
۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 03 January 2022
|
25367 بازدید
بازدید 25367
آشپزهای رستوران‌ها از تکنیک‌های خاص خود حین آشپز استفاده می‌کنند. اکنون دستور پخت مرغ دمکش رستورانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟