صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محاكمه تاجر ايراني به اتهام قتل شريك خود در آمريكا

همه چيز حاكي از‌ آن بود كه مدت زيادي از قتل عبدالله نمي‌گذرد و خوني كه از بدن او خارج شده تازه است. پليس محلي در بررسي محل جنايت به كاغذي برخورد كه روي آن نام فردي به‌نام مسعود نوشته شده بود. اين برگه نشان مي‌داد كه عبدالله روز حادثه با مسعود قرار ملاقات داشته است.
کد خبر: ۱۰۹۴۶۶
| |
3601 بازدید

محاكمه مردي كه متهم به قتل شريك تجاري خود در آمريكاست ديروز در دادگاه كيفري استان تهران برگزار شد.

به گزارش تهران امروز 4 آذرماه 1387 ماموران پليس كاليفرنيا از قتل يك ايراني به نام عبدالله در خانه مجلل خود باخبر شدند. بلافاصله ماموران بالاي جسد حاضر شده و بررسي خود را آغاز كردند.آثار گلوله روي بدن مقتول به خوبي پيدا بود و جسد غرق در خون روي قالي ايراني كه كف پذيرايي قرار داشت افتاده بود.

همه چيز حاكي از‌ آن بود كه مدت زيادي از قتل عبدالله نمي‌گذرد و خوني كه از بدن او خارج شده تازه است. پليس محلي در بررسي محل جنايت به كاغذي برخورد كه روي آن نام فردي به‌نام مسعود نوشته شده بود. اين برگه نشان مي‌داد كه عبدالله روز حادثه با مسعود قرار ملاقات داشته است.

نامزد مقتول هم به پليس گفت كه عبدالله روز قتل با يكي از دوستان قديمي خود به نام مسعود وعده ديدار داشته است.
در پرينت تلفن مقتول كه از مخابرات گرفته شد هم 17 بار تماس با شماره اي ناشناس درست چند ساعت قبل از زمان قتل ثبت شده بود كه نامزد عبدالله با مشاهده آن اين شماره را شناسايي كرده و آن را مربوط به مسعود دانست.
مسعود تحت پيگرد واقع شد اما خبر رسيد كه وي از طريق مرز مكزيك از آمريكا خارج شده است.خانواده عبدالله هم شكايت خود را از ايران پيگيري كردند و نام مسعود به عنوان مظنون به قتل در فهرست پليس اينترپل ثبت شد.
طولي نكشيد كه مسعود از مكزيك راهي فرانكفورت شده و از آنجا قصد ورود به ايران را داشت كه در فرودگاه بين المللي امام خميني دستگير شده و روانه پليس‌آگاهي شد.
مسعود پس از دستگيري مسئوليت قتل دوستش را به عهده گرفت و علت آن را پرونده سازي مقتول عليه خودش ذكر كرد: عبدالله شريك تجاري من بود. او به من تهمت تروريست بودن زد و به همين خاطر من پنج سال از عمرم را در زندان كاليفرنيا گذراندم.وقتي بعد از پنج سال از حبس آزاد شدم متوجه شدم او از غياب من استفاده كرده وسهم مرا بالا كشيده است. من مدركي نداشتم كه ثابت كنم او چقدر از پول مرا خورده است و از لحاظ قانوني كاري نمي‌توانستم بكنم. از او خواستم پولم را به من پس بدهد ولي زير بار نرفت و گفت پولي از من طلبكار نيستي.
من هم اسلحه اي خريدم و تصميم به انتقام گرفتم.با او قرار گذاشته و به خانه‌اش رفتم و در فرصتي مناسب گلوله‌اي را از پشت سر به او شليك كرده و او را كشتم. بعد هم از ايالات متحده خارج شده و به مكزيك رفتم.
اين مرد امروز در دادگاه كيفري استان تهران محاكمه شد و در ابتداي جلسه نماينده دادستان گفت با توجه به اعترافات متهم و مداركي كه پليس آمريكا براي ما فرستاده است ارتكاب قتل توسط متهم محرز است و من به عنوان نماينده دادستان تقاضاي صدور حكم قانوني براي وي را دارم.
در ادامه اولياي دم مقتول خواهان قصاص مسعود شدند.
اما دقايقي بعد مسعود درجايگاه حاضر شده و اتهام قتل را رد كرد: من عبدالله را نكشتم؛ هر اعترافي هم كه كرده ام تحت تاثير حرف‌هاي ماموران بوده است.من مرد ثروتمندي بودم؛ شغلم تجارت اتومبيل بود و ميليون ها دلار سرمايه داشتم.من به اتهام تروريست بودن روانه زندان شدم و چون اتهام من امنيتي بود دولت آمريكا خيلي روي دارايي‌هاي من حساس بود. در مدتي كه زندان بودم سرمايه ام دست عبدالله بود و او با پول من تجارت مي‌كرد.آزاد كه شدم پيش عبدالله رفتم و پولم را از او خواستم. عبدالله هم گفت باشد، فقط صبر كن تعدادي اتومبيل بفروشم تا بتوانم طلب تو را بدهم و تماس‌هايي هم كه من روز حادثه با او گرفته بودم به خاطر پس گرفتن پولم بود.
در اين هنگام نماينده دادستان از او پرسيد چرا از آمريكا به مكزيك رفته است و متهم جواب داد: من در زندان كاليفرنيا بودم و مطابق قوانين اين ايالت بايد افرادي كه از زندان آزادمي‌شوند تا سه سال بعد از آزادي از محدوده كاليفرنيا خارج نشوند وگرنه بازداشت مي‌شوند.
من فقط مي‌توانستم 50 كيلومتر از لس‌آنجلس دور شوم و مي‌دانستم كه اگر بخواهم مستقيم به ايران برگردم دوباره دستگير و به سه سال زندان محكوم مي‌شوم.
به همين خاطر به مرز مكزيك رفته و چون مرزبانان مكزيك سختگير نيستند توانستم وارد اين كشور شده و بعد هم به فرانكفورت رفتم.همزمان شدن خروج من از كاليفرنيا به سمت مرز مكزيك با به قتل رسيدن عبدالله كاملا تصادفي بود. من قصد فرار نداشتم چرا كه كاري نكرده بودم و همه مي‌دانستند من مي‌خواهم از آمريكا چند وقتي به ايران بروم و دوباره برگردم.
قاضي از او پرسيد: شما كه مي‌دانستيد اگر از لس‌آنجلس كمي آن طرف‌تر برويد پليس شما را بازداشت مي‌كند چطو رمي‌خواستيد دوباره از ايران به آمريكا برگرديد؟
متهم گفت: من مي‌خواستم دوباره از مرز مكزيك به آمريكا برگردم و در مرز هم فقط موضوع شهروند آمريكا بودن را بررسي مي‌كنند نه ممنوع الخروج بودن را.
در پايان، دادگاه وارد شور شد تا در مورد سرنوشت مسعود تصميم بگيرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟